Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День Святого Миколая є одним з найулюбленіших усіма дітьми свят

Дата: 20.12.2022 10:20
Кількість переглядів: 278

Фото без описуНезважаючи на складну військову ситуацію в Україні служба у справах дітей міської ради, за сприяння керівництва громади, підготувала солодкі подарунки для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають в сім’ях опікунів, піклувальників, прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу, дітей, які перебувають на обліку в службі у справах дітей, як такі, що проживають в сім’ях, які опинились в складних життєвих обставинах та дітей чиї батьки загинули, внаслідок військової агресії російської федерації, що приурочені до Дня Святого Миколая.

19 грудня 2022 року святковий візит здійснили перший заступник голови волинської обласної військової адміністрації Сергій Мовенко, заступник голови волинської обласної військової адміністрації Юрій Гупало, міський голова Віктор Годик, начальник служби у справах дітей міської ради Інна Шеремета. Вони відвідали внутрішньо переміщений дитячий будинок сімейного типу Крикоти, який переїхав у м. Горохів із м. Нікополь Дніпропетровської області та прийняли на спільне проживання та виховання 7 дітей, позбавлених батьківського піклування та прийомну сім’ю Домніч, котра також вимушено проживає у м. Горохів, переїхавши із м. Українськ Донецької області. Сім’я виховує 2 дітей позбавлених батьківського піклування. Посадовці волинської обласної військової адміністрації подарували у прийомну сім’ю Домніч нову сучасну пральну машину, яка значно покращить побут внутрішньо переміщеної родини. Керівники волинської обласної військової адміністрації поспілкувались із дорослими та дітьми про можливість подальшого функціонування їх сімей на території громади, поцікавились який вид допомоги ще необхідно надати родинам для їх повноцінного проживання.

До святкової ініціативи долучились також і іноземні та місцеві волонтери: наші польські друзі–Leszek Kowalsky. Przemek Cybulski та горохівчанин Олександр Магурчак, які передали для вказаної категорії дітей солодощі, іграшки, настільні ігри, розмальовки. Ця благодійна допомога була роздана для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають в сім’ях опікунів, піклувальників, прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу, дітей, які перебувають на обліку в службі у справах дітей, як такі, що проживають в сім’ях, які опинились в складних життєвих обставинах та дітей чиї батьки загинули, внаслідок військової агресії російської федерації і проживають на території громади.

Хочемо щиро подякувати вищевказаним благодійникам та посадовцям волинської обласної військової адміністрації  за їх добру справу та бажання підтримувати у непростий військовий час найбільш уразливі категорії дітей, котрі потребують уваги, любові та піклування. Нехай Ваші добрі наміри повернуться Вам сторицею в стократ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь