Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Волинські страхувальники спрямували на соціальні потреби понад 6,5 мільярда гривень єдиного внеску

Дата: 22.11.2022 12:35
Кількість переглядів: 91

За підсумками десяти місяців 2022 року волинські страхувальники перерахували на соціальні потреби 6 мільярдів 512 мільйонів гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Це на понад 1,9 мільярда гривень більше проти аналогічного періоду торік.

В умовах воєнного стану такий ріст сплати єдиного внеску – свідчення непохитної позиції роботодавців у питаннях захисту прав своїх працівників та підтримки держави, яка фінансує програми соціального захисту своїх громадян, - констатують у Головному управлінні ДПС у Волинській області. 

«Дотримання законодавчо визначених стандартів оплати праці – незмінна вимога до роботодавців, які використовують працю найманих осіб. І воєнний період не звільняє працедавців від виконання свого обов’язку щодо сплати єдиного внеску, оскільки держава потребує коштів для підтримки соціально вразливих груп населення та не ухиляється від обов’язку забезпечувати пенсійні та соціальні виплати. Варто відзначити, що волинський бізнес переважно демонструє відповідальну позицію. Відтак - в області суттєвий ріст сплати єдиного внеску», - зазначає в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк. 

Нагадаємо, що саме зараз податкова служба активно співпрацює із Держпраці у рамках інформаційної кампанії  «Виходь на світло!» з тим, щоб захистити інтереси найманих працівників і залучити до бюджету вкрай потрібні для країни кошти.

Зокрема, у рамках кампанії «Виходь на світло!» ДПС надає інформаційну підтримку щодо ознайомлення громадян з вимогами законодавства про офіційне оформлення найманої праці, спільно з Держпраці аналізує виявлені порушення та працює на їх упередження.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь