Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч представників Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» з ініціативною групою

Дата: 17.11.2022 11:53
Кількість переглядів: 226

Фото без опису15 листопада в приміщенні Будинку дитячої та юнацької творчості міста Горохів втретє відбулася зустріч представників Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» з ініціативною групою, до складу якої увійшли представники різних вікових категорій та соціальних груп населення громади.

«Ця зустріч сьогодні дійсно на часі. Горохівщина вирощує справді амбіційну, впевнену в собі та молодь, яка бере активну участь в житті громади. Адже сама молодь може подавати і втілювати цікаві ідеї для розвитку молодіжної політики в громаді. Для цього нам потрібно дослухатися до ініціативних громадян. Ми можемо говорити про різні концепції, які можна втілювати в громаді, проте насамперед потрібно задумуватися про роботу у післявоєнний період. Ми завжди готові вас чути і дослухати до ваших ідей, відкриті до співпраці та комунікації», - зазначив у своєму виступі Горохівський міський голова Віктор Годик.

Керівниця Волинського регіонального офісу Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Ірина Бойко ознайомила присутніх із проєктом та зазначила, що в сучасних умовах, коли війна спричинила нові виклики для територіальних громад, дуже важливо забезпечити дедалі більшу ефективність системи місцевого самоврядування в Україні та сприяти самодостатньому регіональному управлінню.

Саме такі цілі ставить зараз перед собою Проєкт USAID «ГОВЕРЛА», і один із механізмів для їх досягнення – налагодження співробітництва між територіальними громадами та соціальне згуртування.

«У попередніх онлайн-зустрічах учасниками ініціативної групи окреслено сильні та слабкі сторонни, обговорено пріоритетні напрямки розвитку громади, проводилося опитування учнівської молоді, студентства, працівників місцевого самоврядування, підприємців, людей поважного віку, вивчалися теми лідерства, проєктного менеджменту та комунікацій. Сьогодні невід’ємною частиною роботи стане спільне планування та впровадження заходів соціального згуртування по роботі з молоддю та молодіжною політикою у Горохівській громаді», - висловив свою думку координатор із залучення громадськості Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Анатолій Левчук.

Зустріч відбулася в дружній, позитивній атмосфері. Учасники працювали у групах над створенням та проведенням цікавих заходів соціального згуртування, які реалізовуватимуться спільними зусиллями активних жителів, посадовців та молоддю громади.

Висловлюємо слова подяки представникам Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» за проведення зустрічі, ефективність, підтримку та доопрацювання ідей спільно з учасниками ініціативної групи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь