Відкриттям меморіальної дошки вшанували пам’ять загиблого Героя

Дата: 07.11.2022 18:02
Кількість переглядів: 719

Фото без опису7 листопада 2022 року відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки загиблому Герою Олександру Коцюбинському, яку встановили на фасаді Охлопівського ліцею Горохівської міської ради. Випускником саме цієї школи був Олександр. Тут він разом зі своїми друзями навчався, сподівався та мріяв. Будував багато планів. Закінчив бухгалтерське відділення Горохівського коледжу ЛНАУ, згодом - Львівський державний університет внутрішніх справ.

З перших днів вторгнення вступив у лави полку «Азов». Був відповідальним, бо на війні йому ввірили складну місію розвідника.

Війна забирає кращих. Олександр загинув 29 травня 2022 року, захищаючи рідну землю.

Ми завжди будемо пам’ятати хороброго воїна, який зі зброєю в руках відстоював суверенітет та самостійність нашої Батьківщині. Олександр Коцюбинський був справжнім патріотом України, одним з кращих її синів, його подвиг назавжди залишиться в наших серцях. Вічна пам'ять Олександру – безстрашному Герою, який віддав своє життя за свободу, незалежність нашої держави та мирне життя наших дітей! Не маємо права забути!

Слава Україні! Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь