У Горохівській громаді вшанували пам’ять захисників, які загинули за волю України

Дата: 14.10.2022 16:48
Кількість переглядів: 327

Фото без опису14 жовтня, у день Покрови Пресвятої Богородиці, відзначаючи одразу декілька важливих для України дат – День захисників і захисниць України, День українського козацтва та річницю заснування УПА, все свідоме українство, всі ті, хто вважає себе не тільки народом, а в першу чергу величною українською нацією, віддає данину шани і поваги тим, хто інтереси України, її державності поклали вище за власне життя, добробут і благополуччя своїх рідних і близьких. Вшановуємо міцність духу наших славних предків та пишаємось хоробрістю сучасних Героїв – захисників української землі!

Сьогодні в Горохові біля Символічного Хреста - пам’ятника «Борцям за волю та незалежність України» відбулася громадська панахида «Герої у пам’яті, біль у серці». Хвилиною мовчання та покладанням квітів горохівчани вшанували пам’ять усіх невинно убієнних в ім’я України, що захищали та відстоювали національні інтереси, боролись за незалежність.

Поминальні панахиди, молебні вшанування пам’яті загиблих та урочисте підняття Державного прапора України відбулися біля могил Героїв, які  боронили нашу землю від московських окупантів, в селах Підбереззя, Квасів, Звиняче та Бистровиця та у місті Горохів.  

Схиляємо голову перед подвигом захисників, дякуємо волонтерам та громадськості за небайдужість. Висловлюємо велику вдячність і повагу всім, хто стоїть в ім’я України! Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців!

Пресвята Богородице, бережи Україну та візьми під своє покровительство усіх наших воїнів! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь