Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання міського голови Віктора Годика

Дата: 14.10.2022 08:08
Кількість переглядів: 134

Фото без описуШановні горохівчани!

Прийміть щирі вітання зі світлим святом Покрови Пресвятої Богородиці, Днем захисників і захисниць України та Днем Українського козацтва!

Сьогодні все свідоме українство, всі ті, хто вважає себе не тільки народом, а в першу чергу величною українською нацією, віддає данину шани і поваги тим, хто інтереси України, її державності поклали вище за власне життя, добробут і благополуччя своїх рідних і близьких. Вшановуємо міцність духу наших славних предків та пишаємось хоробрістю сучасних Героїв – захисників української землі!

Впродовж багатьох років наші земляки виявляють патріотизм, стійкість, витримку й відповідальність, роблять усе можливе для збереження територіальної цілісності нашої держави. Під покровом Пресвятої Богородиці українське козацтво здобувало волю та свободу для нашої Батьківщини, а Українська повстанська армія в часи Другої світової війни захищала та відстоювала національні інтереси, боролась за незалежність України.  Висловлюю велику вдячність і повагу всім, хто стоїть в ім’я України! Схиляю голову перед подвигом захисників, дякую волонтерам та громадськості за небайдужість та активну позицію. Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців.

У цей святковий день бажаю  усім захисникам та захисницям України віри в силу власної держави, стійкості та витримки, здоров’я та надійного родинного тилу. Нехай з вами буде правда і перемога задля щасливого майбутнього наших нащадків, задля процвітання нашої рідної України! Мирного неба над головою усім нам!  Нехай Пресвята Богородиця береже Україну та візьме під своє покровительство усіх наших воїнів! 

Слава Україні! Героям слава!

З повагою

Віктор Годик, Горохівський міський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь