Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Волинські ліси додали бюджету понад 45 мільйонів гривень рентної плати

Дата: 26.08.2022 11:25
Кількість переглядів: 129

Фото без описуЗа використання лісів господарюючі суб’єкти Волині у січні-липні 2022 року сплатили 45,6 мільйона гривень рентної плати. Зокрема, до загального фонду надійшло 37 мільйонів гривень, а до спецфонду – понад 8,6 мільйона гривень рентної плати за спецвикористання лісових ресурсів.

«Без жодних винятків усі господарюючі суб’єкти зобов’язані дотримуватися вимог закону, зокрема своєчасно здійснювати податкові платежі до бюджету. Завдяки нашому системному моніторингу за податковою дисципліною платників, котрі з комерційною метою використовують лісові ресурси, бюджети отримують передбачені законом кошти», - зазначає в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

У Головному управлінні ДПС у Волинській області наголошують: інформація про здійснення підприємницької діяльності з порушеннями вимог закону, зокрема у сфері лісозаготівлі, завжди опрацьовується уважно.

Нагадаємо, що громадянам, котрі раніше здійснювали підприємницьку діяльність без держреєстрації та сплати податків, держава запропонувала скористатися можливістю податкової амністії. Подання одноразової добровільної декларації – це пропонований державою спосіб цивілізованої легалізації активів, які набуті за доходи без сплати податків.    

Щоб скористатися правом на податкову амністію потрібно заповнити в Електронному кабінеті і подати декларацію, згодом сплатити передбачений спеціальний збір.

Про те, як це зробити правильно - детальна інформація у банері «Одноразове добровільне декларування».

Нагадаємо, що збір з одноразового (спеціального) добровільного декларування – це одноразовий обов'язковий платіж, розмір якого самостійно розраховується декларантом із вартості належних йому активів з урахуванням ставок такого збору та відображається ним в одноразовій (спеціальній) добровільній декларації.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь