Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Діалогова зустріч з внутрішньо переміщеними особами

Дата: 22.07.2022 16:25
Кількість переглядів: 630

Сьогодні, 22 липня, у БДЮТ міста Горохова вже вдруге відбулася діалогова зустріч з внутрішньо переміщеними особами, які проживають в громаді, жителями громади та представниками місцевої влади. Цей захід відбувся за сприяння Громадської організації «Волинський Інститут Права» в рамках проєкту “Соціальна інтеграція ВПО через розвиток громад в партнерських громадах ГОВЕРЛА у Волинській області” та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

На початку зустрічі представники Громадської організації «Волинський Інститут Права» продемонстрували проаналізовані підсумки минулої зустрічі. Виявилося, що за даними попередніх опитувань, в Горохівські територіальній громаді найбільший рівень довіри має місцева влада (4 бали). Цей показник більший за довіру до державної влади та благодійних фондів.
Підсумком зустрічі стали напрацювання проєктів, що сприятимуть соціалізації та адаптації ВПО, запроваджуватимуть сталі умови для розвитку громадського сектору, допоможуть жителям громад активніше долучатися до процесів прийняття владних рішень, пропонуватимуть інструменти зміцнення діалогу між владою та жителями. Присутні детально обговорили проблеми внутрішньо переміщених осіб та шляхи їхнього вирішення. Основну частину цих напрацювань Горохівська міська рада спільно з Громадською організацією «Волинський Інститут Права» спробує втілить в реальність.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь