Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконавчий комітет міської ради

Дата: 15.07.2022 16:51
Кількість переглядів: 550

Сьогодні, 15 липня, відбулося засідання виконавчого комітету Горохівської міської ради.

Члени виконавчого комітету заслухали звіти про підсумки роботи окремих структурних підрозділів Горохівської міської ради за перше півріччя 2022 року. За цей період відділом «Центр надання адміністративних послуг» надано 9010 послуг. З них соціального характеру - 2665 особам. Соціальна громада – 1454, видача довідки ВПО - 565, компенсація на житло особам, які прихистили ВПО – 165, реєстрація через портал «Дія» про пошкоджене майно – 1. Проаналізували стан роботи соціальних працівників, які здійснюють догляд за одинокими пристарілими громадянами, що проживають на території Горохівської  міської ради. За перше півріччя 2022 року чисельність громадян, які отримали соціальні послуги догляду вдома, становила 186 осіб. Постійно проводиться комплексне визначення ступеня індивідуальних потреб кожного отримувача соціальної послуги.

Робота виконавчого комітету Горохівської міської  ради спрямована на забезпечення кваліфікованого, неупередженого, об’єктивного та своєчасного розгляду звернень громадян, створення умов для реалізації громадянами свого конституційного права на звернення, ведення систематичного аналізу та узагальнення звернень для виявлення причин, що породжують їх, та підвищення рівня правової освіти населення територіальної громади. Протягом 6 місяців 2022 року до Горохівської міської ради, її структурних підрозділів та старостинських округів від жителів громади та інших регіонів надійшло 385 пропозицій, заяв та скарг, що на 843 звернення менше,  ніж за відповідний період минулого року. З них 123 були письмовими, 262 надійшло на особистих та виїзних прийомах керівництва міської ради.

Сьогодні виконавчий комітет заслухав підсумки  виконання бюджету Горохівської міської ради за перше півріччя 2022 року, затвердив план роботи виконавчого комітету міської ради на ІІІ квартал 2022 року. Ухвалив рішення звернутися до Луцької районної військової адміністрації щодо клопотання перед Президентом України про присвоєння Почесного звання України «Мати-героїня» Данилюк Наталії Анатоліївні, жительці міста Горохів, матері п'ятьох дітей, за вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім'ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.

З метою утвердження спадкоємності понад тисячолітньої історії українського державотворення, утвердження історичної справедливості,  виконавчий комітет  міської ради затверджено план організації проведення культурно-мистецьких заходів 28 липня 2022 року - у День Хрещення Київської Руси - України, коли вшановують пам’ять про видатного державотворця, святого рівноапостольного князя Київського Володимира

На засіданні також розглянули шість подань відділення поліції №2 (м. Горохів) Луцького РУП ГУНП у Волинській області про причини та умови, що сприяли вчиненню кримінальних правопорушень, присвоїли адреси об’єктам нерухомого майна у Горохові та Сільці, впорядкували адресу об’єкта нерухомого майна у  місті Горохові та встановили опіку над нерухомим майном дитини-сироти.

З метою забезпечення реалізації соціального захисту населення за рахунок коштів місцевого бюджету, розглянувши заяви жителів громади, виділено матеріальні допомоги.

Усього на порядку денному розглянуто двадцять три питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь