Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Служба у справах дітей регулярно проводить профілактичні заходи

Дата: 14.07.2022 17:24
Кількість переглядів: 485

Право дитини на належне батьківське виховання забезпечується системою державного контролю. Служба у справах дітей, як координуючий орган, постійно здійснює аналіз стану бездоглядності та правопорушень серед неповнолітніх, умов та причин поширення негативних явищ у підлітковому середовищі, вживає заходи щодо захисту прав дітей, попередження соціального сирітства тощо.

14 липня 2022 року працівниками служби у справах дітей  спільно із інспектором підрозділу Муніципальної варти Горохівської міської ради Віталієм Малесиком на території м. Горохів, сіл Красів, Звиняче, Вільхівка, Ярівка, Ощів, Мирне) проведено  профілактичний захід, який мав на меті  обстеження умов проживання та виховання дітей в сім’ях, що опинилися в складних життєвих обставинах та дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають в сім’ї опікунів, піклувальників.

В ході рейду з усіма батьками проведено профілактично-роз’яснювальну робота щодо належного виконання батьківських обов’язків та  необхідності дотримання правил безпеки в умовах воєнного стану, ознайомлено із правилами перетину державного кордону. Дорослим було наголошено про створення сприятливих умов для виховання та розвитку дітей в родині.

Служба у справах дітей нагадує, що згідно із законом, батьки не можуть розглядати виховання дітей як справу, якою вони можуть займатися чи не займатися. Це їхній громадянський і державний обов’язок, за який вони несуть відповідальність.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь