Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Горохова тепер є місто-партнер у Канаді

Дата: 29.06.2022 09:41
Кількість переглядів: 582

Фото без опису28 червня, у День Конституції України, Горохів відвідала делегація з міста Ленгфорд, що у Канадській провінції Британська Колумбія, округ Кепітал. Очолював делегацію мер міста Ленгфорд Стюарт Янг.

Поважних гостей зустрічали з короваєм міський голова Віктор Годик і депутат Волинської обласної ради Тарас Щерблюк. Вручили гостям пам’ятні сувеніри та провели екскурсію містом та громадою. Канадці мали змогу ознайомитися із роботою відділу «ЦНАП», Кімнатою добра, яка функціонує в БДЮТ міста Горохова, діяльністю благодійної місії «Сонце Любові». Також делегацію ознайомили з діяльністю кооперативу «Ягідник». Зокрема, показали технологію вирощування полуниці на полях Сергія Петровського. Підсумком зустрічі стало підписання мером Ленгфорда Стюартом Янгом та Горохівським міським головою Віктором Годиком угоди про співпрацю між містами. Представники канадського міста Ленгфорд наголосили, що подібна угода підписана вперше за останні тридцять років. Цією угодою вони висловлюють беззаперечну підтримку Україні, зокрема на місцевому рівні, під час російської військової агресії. Додаткова угода також була укладена про співпрацю в освітній галузі. Представники міст намітили пріоритетні шляхи співпраці між громадами та сподіваються на конструктивну співпрацю в умовах воєнного стану в Україні, а також на активний розвиток партнерських відносин після закінчення війни.

Тепер, попри відстань у понад 8,5 тисяч кілометрів, Ленгфорд на заході Канади та Горохів на заході України МІСТА-ПАРТНЕРИ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь