Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проаналізували, як переселенці та місцеві жителі можуть спільно діяти задля розвитку

Дата: 14.06.2022 17:11
Кількість переглядів: 518

Сьогодні, 14 червня, у Горохові працювали фокус-групи, організовані Волинським Інститутом Права в рамках проєкту «Соціальна інтеграція ВПО через розвиток громад у партнерських громадах проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у Волинській області», що стало можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

До заходу залучили дві фокус-групи, які складалися із місцевих жителів та переселенців. Учасники заходу поділилися своїми думками щодо актуальних питань пов’язаних із ВПО.
Станом на сьогодні у Горохівській міській територіальні громаді перебуває понад сім сотень переселенців з інших областей України. Максимально громада розміщувала понад 1200 переселенців. Всі вони приїхали перечекати скрутні часи. Водночас, за різними прогнозами, від 20 до 50 відсотків ймовірно залишаться на постійне проживання. Зараз важливо крок за кроком сприяти їх інтеграції у місцеву спільноту та залучати до спільних дій для розвитку населених пунктів територіальної громади. Саме цим, за сприяння організації фокус-груп та аналітиці потреб переселенців, займається Волинський Інститут Права. У майбутньому представники організації представлять аналітичний звіт, який стосується інтеграції ВПО у Горохівській територіальній громаді.
До слова, Горохівська територіальна громада входить у десять територіальних громад Волинської області, де проводять схожі заходи.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь