Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Діти – майбутнє України!

Дата: 01.06.2022 19:58
Кількість переглядів: 673

Фото без описуЩороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Це не лише свято для дітей, а й можливість нагадати суспільству про необхідність дотримання прав дитини, як однієї з головних засад формування гармонійної особистості.

01 червня 2022 року службою у справах дітей спільно із управлінням освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров'я Горохівської міської ради, інспектором сектору ювенальної превенції Луцького РУП ГУНП у Волинській області проведено ряд святкових заходів. Дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають в сім’ях опікунів, піклувальників, прийомних сім’ях, дітей чиї батьки загинули в зоні проведення антитерористичної операції та внаслідок військової російської агресії, їх опікунів, піклувальників, прийомних батьків, у приміщенні міської ради сердечно і зворушливо вітав міський голова Віктор Годик. Також до свята долучився народний депутат України, голова Волинського обласного осередку політичної партії «Слуга Народу» Валерій Стернійчук. Вони наголосили, що немає більшого щастя, аніж усмішки та сміх щасливих дітей і лише дорослі повинні зробити усе, щоб дитячі мрії стали дійсністю під мирним українським небом, незважаючи на складну військову ситуацію у країні.
Міський голова вручив усім дітям подарунки. Народний депутат України Валерій Стернійчук підготував дітлахам набори настільних ігор та солодощі.
До проведення свята долучився волонтерський центр викладачів Горохівського фахового коледжу Львівського національного університету природокористування «Твори добро» та студентський волонтерський центр коледжу «В єдності сила», котрі підготували для дітей медове печиво з патріотичною символікою.
Окремо хочемо подякувати Степанюк Людмилі за святкову сцену для проведення дійства.
Завершуючи свято, начальник служби у справах дітей Інна Шеремета щиро закликала усіх присутніх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України, наближаючи нашу перемогу.
Після святкового концерту усіх діток запрошено до міського скверу, де продовжувались святкові заходи.
У сквері діяли мистецька виставка, майстер-класи, організовані Будинком дитячої та юнацької творчості міста Горохова. З дітьми працювали фахівці Горохівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості, які допомагали в ігровій формі вибрати майбутню професію. Проходила благодійна ярмарка Горохівського фахового коледжу ЛНУП (зібрали понад сім тисяч гривень на підтримку ЗСУ). Також відбувся святковий концерт «Діти Волині за мир в Україні», на якому представили вокальні та хореографічні таланти горохівчани.
Сьогодні також усі діти мали змогу прийняти участь в пробізі «Горохівська миля» та подивитися мультфільм в кінотеатрі «Волинь».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь