Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання Горохівського міського голови Віктора Годика з Днем матері

Дата: 08.05.2022 09:52
Кількість переглядів: 475

Фото без описуСлово «мама» для кожного українця уособлює в собі три найдорожчі образи: Матір Божу, рідну матір та неньку Україну. З прадавніх часів мама в Україні символізує берегиню роду, спадщини, культурних цінностей, традицій та звичаїв, які вона передає своїм дітям, хранительку родинного тепла і затишку, гармонії та любові у наших домівках. Упродовж усього життя вона оберігає, дає наснагу і допомагає нам вистояти у найскрутніші часи.
День Матері – це особливе свято, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності та безмежної шани до жінки-матері. Шанобливе та поважне ставлення до матері, її високий авторитет у сім’ї, суспільстві за всіх часів були притаманні українському народу, а материнська любов - єдиною надійною, могутньою силою. Саме у сім’ї, завдяки материнському вихованню, зберігаються і примножуються родинні звичаї та традиції, формується атмосфера високої духовності та моральності, патріотизму та любові до рідного краю. Материнська любов надає сил і натхнення, які допомагають нам впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати успіху і здобувати нові перемоги.
Щира подяка нашим матерям за ласку для своїх рідних і близьких, для нашої країни. Ваша любов є для нас життєвим оберегом, теплом серця, яке завжди готове пробачити та зрозуміти.
Уклінно дякую матерям за справжніх синів, які віддали життя чи продовжують боронити Батьківщину, щоб Україна була єдиною і незалежною.
Засвідчую свою повагу і шану вашій мудрості та терпінню, схиляю голову перед жертовністю жінки, яка виростила і виховала самовідданого сина. Ваша стійкість є не меншим подвигом, ніж стійкість ваших синів у бою.
Міцного здоров’я кожній мамі! Будьте усміхненими, бережіть своє внутрішнє сяйво. Тепла та затишку, злагоди, душевного спокою. Нехай домівку вашу оминають життєві негаразди, а серце завжди зігріває щира людська повага та любов.
Спасибі Вам, наші матері, за підтримку, турботу та розуміння!
Зі святом!
Слава Україні! Слава українським матерям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь