Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громади Волині отримали в розпорядження 118 мільйонів гривень плати за землю

Дата: 18.04.2022 09:43
Кількість переглядів: 137

За підсумками першого кварталу 2022 року на Волині до місцевих бюджетів надійшло 118 мільйонів гривень плати за землю. Це майже на 4 відсотки більше проти аналогічного періоду торік.

Наразі громадяни-землевласники та землекористувачі  спрямували до місцевих бюджетів Волині майже 7,5 мільйона гривень плати за землю. Внесок юридичних осіб перевищив 110 мільйонів гривень.

В умовах воєнного стану  бюджетна стабільність громад залежить від сумління кожного платника податків, - наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області і рекомендують юридичним особам, котрі провадять діяльність, та громадянам своєчасно розраховуватися із бюджетом.

Водночас податківці пропонують скористатися правом на податкову амністію тим, хто придбав земельні наділи за доходи, з яких не сплачено ПДФО. Сплативши збір після подання одноразової добровільної декларації, такі особи звільняються від кримінальної, адміністративної та фінансової відповідальності за несплату податків у минулому.

Довідково: з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року кожен, хто отримував доходи, які були приховані від оподаткування, має право подати одноразову (спеціальну) добровільну декларацію.

Щодо активів, які підлягають декларуванню у рамках податкової амністії,  детальну інформацію можна отримати у тематичному банері на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області та за номером телефону «гарячої» лінії (0332) 777-106, що працює щосереди з 10.00 до 12.00.

Сектор інформаційної взаємодії

ГУДПС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь