Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До Горохівської громади прибув черговий гуманітарний вантаж з Польщі

Дата: 22.03.2022 14:28
Кількість переглядів: 786

Фото без описуДо Горохівської громади вже всьоме прибув вантаж з братньої Польщі. Збір допомоги ініціювала громада міста Плоцьк на чолі з Пшемеком Цибульським та Юрієм Гнатюком. Благодійники потурбувалися про військових та переселенців, основна частина вантажу - теплий одяг, дитячий одяг та іграшки, постільна білизна, медикаменти. Основним ж вантажем є засоби протихімічного захисту населення на суму понад 500 тисяч гривень, котрі безкоштовно передала фірма «OXYLINE» (м.Плоцьк). Постійну фінансову допомогу запропонувала фірма «Drogerae Polskie».

Отриманий вантаж буде розподілено між внутрішньо переміщеними особами, які мешкають на території громади та мешканцями, які потребують соціальної підтримки. Постійно громадою відправляються вантажі для нагальних потреб військових - Захисників України.

Щиро дякуємо нашим іноземним партнерам за надану допомогу. Будь-яка підтримка сьогодні є неоціненною, вона рятує життя наших мешканців, допомагає нам вистояти і перемогти.

Польські колеги вже здійснили сім рейсів, привезли продукти харчування тривалого зберігання, одяг, засоби гігієни, ліки, ліхтарики, рації, акумулятори, тактичні рукавиці та окуляри, військову екіпіровку та ін. Допомогу направлено військовим, територіальній обороні, тимчасово переміщеним особам, які зараз живуть у громаді.

«Висловлюємо щиру подяку нашим польським партнерам – громаді міста Плоцьк за надану допомогу та підтримку. Немає сумнівів у тому, що ми вистоїмо та переможемо, адже ми не одні!», - наголосив міський голова Віктор Годик, вручивши пану Цибульського Подяку Горохівської міської ради.

В свою чергу волонтер зазначив, що підтримка братньої Польщі буде до повної перемоги України над агресором. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь