Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено профілактично-роз’яснювальну роботу

Дата: 23.02.2022 17:54
Кількість переглядів: 464

Фото без описуПраво дитини на належне батьківське виховання забезпечується системою державного контролю. Служба у справах дітей міської ради, як координуючий орган, постійно здійснює аналіз стану бездоглядності та правопорушень серед неповнолітніх, умов та причин поширення негативних явищ у підлітковому середовищі, вживає заходи щодо захисту прав дітей, попередження соціального сирітства тощо.

23 лютого 2022 року завідувачем сектору з питань опіки та піклування Тетяною Карпук та головним спеціалістом служби у справах дітей Анною Новосад спільно із фахівцем соціальної роботи відділу соціального захисту міської ради Ларисою Горбань, інспектором сектору ювенальної превенції Луцького РУП ГУНП у  Волинській області Сніжаною Лапків проведено профілактичний захід на території сіл Звиняче та Красів. Мета  заходу - обстеження умов проживання та виховання дітей в сім’ях, що опинилися в складних життєвих обставинах.

В ході рейду з усіма батьками проведено профілактично-роз’яснювальну роботу щодо належного виконання батьківських обов’язків та попереджено про правову відповідальність. Дорослим наголошено щодо створення сприятливих умов для виховання та розвитку дітей в родині.   

Також працівниками служби у справах дітей спільно із інспектором сектору ювенальної превенції Луцького РУП ГУНП у  Волинській області  проведено День профілактики правопорушень та злочинів серед неповнолітніх для учнів Звиняченського ліцею. Школярам прочитано лекції на тему: «Адміністративна та кримінальна відповідальність неповнолітніх за вчинення злочинів», «Попередження булінгу у шкільному середовищі». В ході лекції висвітлено питання про адміністративну (порушення дисципліни в школі, дрібне хуліганство, пошкодження майна, дрібні крадіжки) і кримінальну відповідальність (нанесення тілесних пошкоджень, вимагання, вживання наркотичних засобів). Усім старшокласникам роздано пам’ятки по даних тематиках.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь