Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чергова робоча зустріч із агровиробниками громади

Дата: 21.01.2022 16:28
Кількість переглядів: 406

Фото без описуСьогодні, 21 січня, в селі Звиняче відбулася робоча зустріч із сільгоспвиробниками Звиняченського та Новосілківського старостинських округів Горохівської міської територіальної громади.

У заході взяли участь заступник Горохівського міського голови Олексій Гайдук, начальник управління агропромислового розвитку Волинської обласної державної адміністрації Юрій Горбенко, ексначальник Департаменту тваринництва Мінагрополітики та продовольства України Андрій Гетя, керівник дорадчої служби «Волинський обласний учбовий центр підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів АПК»  Ростислав Войтюк, директор ДУ «Волинська обласна фітосанітарна лабораторія» Євгенія Лихач, начальник Горохівської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Волинській області Оксана Кондратюк, менеджер компанії «Укрмілкінвест» Оксана Ніколенко,  начальник відділу земельних відносин та охорони навколишнього середовища міської ради Андрій Карпевич, старости Тетяна Панасюк та Євгеній Пились.

Заступник Горохівського міського голови Олексій Гайдук наголосив, що Горохівська міська рада, як орган місцевого самоврядування, всебічно сприятиме розвитку місцевих фермерів у форматі співпраці та партнерства.

Керівник управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрій Горбенко поінформував, що держава надає пріоритет у підтримці малих форм господарювання, та розповів про створення та реєстрацію сімейних фермерських господарств у формі ФОП, в т.ч. щодо преференцій для цієї категорії підприємців аграрної галузі. Також присутні обговорили актуальні питання земельних відносин.

Ростислав Войтюк зазначив, що дорадча служба надає необхідні послуги фермерським господарствам, які частково відшкодовуються з державного бюджету. Оксана Ніколенко презентувала присутнім проєкт «Укрмілкінвест», що спеціалізується в галузі молочного тваринництва з використанням сучасних технологій, який допомагає створювати сімейні ферми від 5 до 50 голів корів.

Начальник Горохівської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Волинській області Оксана Кондратюк наголосила агровиробникам щодо дотримання податкової дисципліни та оформлення договорів оренди землі.

Підсумовуючи зустріч, заступник міського голови Олексій Гайдук подякував учасникам робочої зустрічі та зазначив, що відповідні  заходи необхідно організовувати з метою оперативного донесення жителям громади актуальної інформації з питань державної політики щодо агропромислового розвитку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь