Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем святого Миколая привітали діток, які залишилися без батьківського піклування

Дата: 17.12.2021 16:12
Кількість переглядів: 755

Фото без описуВже стало доброю традицією до Дня святого Миколая, який здавна вважається покровителем та захисником дітей в першу чергу вітати діток, які залишились без батьківської опіки.

17 грудня 2021 року за ініціативи керівництва Горохівської громади спільно із службою у справах дітей було здійснено передсвятковий візит у  будинки дитячого типу Номінат та Синиці, які прийняли на спільне проживання та виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування і проживають у м. Горохів у двох сучасних новозбудованих будинках.

Візит керівників громади співпав із ще однією святковою подією для родини Номінат, адже сьогодні свій ювілей святкує їх мама -  Ірина Номінат, котра із трепетом та любов’ю опікується своїми дітьми-вихованцями та є прикладом для своїх дітей.

Батьків-вихователів та їх вихованців зворушливо привітали із новорічно-різдв’яними святами Горохівський міський голова Віктор Годик та начальник служби у справах дітей Інна Шеремета, котрі вручили дітям іграшки та солодкі подарунки.

Голова громади Віктор Годик наголосив, що взяти на виховання чужу дитину, і не просто взяти, а полюбити її, як свою рідну, дати любов і ласку, якої вона так потребує, оточити турботою і ніжністю, - це справжній подвиг. А ще – велике щастя – своєю  любов’ю відігрівати дитячі душі. І хочеться низько вклонитися тим родинам, які зважилися на такий рішучий крок, зробивши щасливими не тільки себе, а й маленьких діточок. Бо  яким би гарним не був заклад соціального захисту дітей, усі діти мріють про свою родину, де були б мама і тато, братики й сестрички, де панували б любов та щирі почуття.

Посадовці побажали батькам та їх дітям міцного здоров’я, затишку та добробуту у нових оселях та подякували дорослим за їх небайдуже і турботливе ставлення до дітей, котрі так потребують батьківської опіки та тепла.

Начальник служби у справах дітей Інна Шеремета побажала дорослим, щоб їх оселі і надалі поповнювались новими дітьми та щасливим дитячим сміхом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь