Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання виконавчого комітету

Дата: 14.12.2021 17:36
Кількість переглядів: 668

Фото без описуСьогодні, 14 грудня 2021 року, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Горохівської міської ради. На порядок денний винесено 25 питань. Члени виконавчого комітету заслухали звіти про виконання у 2021 році програм соціального захисту дітей на 2021-2022 роки, соціального захисту населення на 2021 - 2025 роки, виконання цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту Горохівської міської ради на 2021 – 2024 роки, проаналізували стан роботи з ведення військового обліку військовозобов’язаних на території Горохівської міської ради у 2021 році, роботу КП «Горохівське ВУЖКГ», ТзОВ «Еталон», стан транспортного обслуговування населених пунктів громади, стан пожежної безпеки на території Горохівської міської територіальної громади. На виконавчому комітеті також розглянули подання відділення поліції №2 (м. Горохів) Луцького РУП ГУНП у Волинській області щодо вчинення правопорушень, питання взяття на квартирний та соціально-квартирний облік дитини, позбавленої батьківського піклування. Погоджено графік роботи магазину «ДАР», присвоєно адреси торговим павільйонам.

З метою забезпечення реалізації соціального захисту населення за рахунок коштів місцевого бюджету, розглянувши заяви жителів громади, виділено матеріальні допомоги на лікування, поховання та ліквідацію наслідків пожежі. Також затверджено перелік об’єктів та видів суспільно-корисних робіт, для засуджених та адмінпокараних громадян, на яких судом накладено покарання та адміністративне стягнення у вигляді громадських (суспільно-корисних) робіт в Горохівській міській територіальній громаді  в 2022 році.

Проекти рішень щодо затвердження тарифів на теплову енергію, яку виробляє ТОВ «ЕКОСЕРВІС ВОЛИНЬ» та «ВОЛИНЬ-ЕКОТЕПЛО», відправлено на доопрацювання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь