Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання Горохівського міського голови Віктора Годика з Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2021 09:19
Кількість переглядів: 474

Фото без описуШановні працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати Горохівської міської ради!

Від щирого серця вітаю вас з Днем місцевого самоврядування!

Сьогодні місцеве самоврядування є вагомою складовою народовладдя, дієвим інструментом вирішення як місцевих, так і загальнодержавних завдань.

Це свято об’єднує людей з активною життєвою позицією, чудових організаторів, що в наш нелегкий час, не дивлячись на труднощі, переймаються проблемами людей.

Відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні. Це традиція вільних людей, котрі не мають над собою володаря, а визнають лише провідника та виборних людей, яким довіряють і яких наділяють владними повноваженнями.

На представників влади на місцях покладена велика відповідальність за соціально-економічний стан в громаді, за добробут їх жителів, за створення належних умов проживання мешканцям міста та сіл Горохівської територіальної громади.

Кожен, кого територіальна громада обрала представляти власні інтереси і приймати від її імені рішення, несуть відповідальність за втілення в життя основних принципів місцевого самоврядування, яке є конституційним правом кожного громадянина.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою потужної роботи кожного з нас та принесе позитивні зміни у житті кожного мешканця громади.

Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю миру, міцного здоров`я, достатку й благополуччя. Нехай цей святковий день додасть впевненості у завтрашньому дні, надасть натхнення для подальшої праці на благо громади та задля зміцнення авторитету нашої держави у всьому демократичному світі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь