Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося чергове засідання шістнадцятої сесії

Дата: 01.12.2021 18:43
Кількість переглядів: 673

Фото без описуСьогодні, 1 грудня, відбулася шістнадцята сесія Горохівської міської ради. Ця сесія є знаковою, адже пройшов рік від першої сесії восьмого скликання. Відтак, міський голова Віктор Годик щиро подякував депутатському корпусу, виконавчому комітету, працівникам міської ради, громадським діячам за плідну співпрацю та відзвітував про проведену роботу (посилання на звіт).

«Ми живемо в дуже непростий час. Однак це не завадило нашій громаді втілити в життя багато проєктів та починань. Наші досягнення – у реалізованих інфраструктурних об’єктах, підтримці гуманітарних та соціальних ініціатив.  Цей рік запам’ятається кожному з нас як період змін, напруженої праці та плідної роботи заради розвитку громади. Він став періодом відкритого діалогу між органами влади і громадськістю, яка є учасником формування та реалізації місцевої й державної політики. Почуття відповідальності, професійний рівень сприяли виробленню узгоджених позицій в роботі постійних депутатських комісій, виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради та прийняттю виважених рішень. Щиро вдячний усім, хто бере участь у житті громади, працює на її благо, кожному, хто допомагає нам у нашій щоденній роботі, підтримує ініціативи, висловлює свої пропозиції та зауваження»,- відзначив Віктор Годик у своєму виступі.

В цілому, формат звіту відбувався у формі діалогу. Депутати та присутні мали змогу задати очільнику громади низку запитань, висловити свої пропозиції щодо удосконалення роботи та отримати чіткі відповіді й роз’яснення щодо планів роботи міської ради в майбутньому.

Загалом, на порядок денний шістнадцятої сесії винесено більше чотирьох сотень проектів рішень. Депутати підтримали встановлення іменних стипендій імені заслуженого вчителя України І.Я.Гришая та заслуженого вчителя України  В.В.Фещака кращому керівнику закладу освіти та творчо працюючому педагогу, безоплатну передачу амбулаторій загальної практики-сімейної медицини, передачу об’єктів культурної спадщини на баланс Берестечківської, Мар’янівської, Городищенської, Торчинської територіальних громад.

Окрім того, затвердили Правила благоустрою населених пунктів Горохівської міської ради.

Усі винесенні на сесію питання, більша частина яких стосувалася земельних відносин, розглянуто депутатами Горохівської міської ради.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь