Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Профілактичний вечірній рейд

Дата: 29.11.2021 17:04
Кількість переглядів: 1067

Фото без опису26 листопада 2021 року головним спеціалістом  відділу з питань опіки та піклування  служби у справах дітей міської ради Анною Новосад спільно із інспектором сектору ювенальної превенції Луцького РУП ГУНП у Волинській області Сніжаною Лапків та інспектором підрозділу Муніципальної варти Горохівської міської ради Петром Тимощуком проведено відповідний профілактичний  рейд у вечірній час на території міста Горохів, сіл Журавники, Підбереззя та Пірванче. 

Мета проведення  заходу - виявлення порушень правил торгівлі спиртними напоями та тютюновими виробами неповнолітнім у розважальних та торгівельних закладах, а також виявлення дітей, які б перебували в розважальних закладах після 22.00 год без супроводу дорослих.

Учасники рейду провели роз’яснювальну роботу із персоналом та адміністрацією усіх відвіданих закладів, пояснили їм правові наслідки недотримання законодавчих актів України щодо порядку перебування дітей у закладах, в яких провадиться діяльність у сфері розваг, та в закладах громадського харчування у нічний час, а також про заборону продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім.

Вкотре звертаємося до батьків! Відповідно до ст. 20-1 Закону України «Про охорону дитинства» ЗАБОРОНЕНО перебування дітей віком до 16 років з 22:00 до 06:00 години без супроводу батьків чи законних представників у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь