Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Горохівчани отримують індивідуальні консультації щодо положень одноразового добровільного декларування

Дата: 23.11.2021 09:45
Кількість переглядів: 774

Фото без описуМешканці Горохівської міської територіальної громади отримують індивідуальну консультаційну допомогу в місцевій державній податковій інспекції з питань одноразового добровільного декларування. Про положення податкової амністії під час особистих зустрічей з платниками спілкується начальник Горохівської ДПІ Оксана Кондратюк.

Насамперед, кожному відвідувачу Центру обслуговування платників Горохівської ДПІ пропонують ознайомитися з презентаційними матеріалами та тематичним відео на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області.   

«Як правило, громадяни просять роз’яснити окремі питання одноразового добровільного декларування. Найчастіше запитують про ставки оподаткування активів та сплату збору з одноразового добровільного декларування. Ми намагаємося доступно пояснити важливість одноразового добровільного декларування для побудови ефективної економіки. Саме зараз держава запропонувала прийнятний механізм для виведення з «тіні» активів, що придбані за доходи без належної сплати податків», - зазначає начальник Горохівської ДПІ Оксана Кондратюк.

Нагадаємо, що у рамках податкової амністії запропоновано три ставки: 5% загальна ставка, 9% для закордонних активів та 2,5% - для декларування активів у вигляді ОВДП. Як альтернативу платник податків може обрати ставку 6%, 11,5%, 3% відповідно зі сплатою податкового зобов’язання трьома рівними частинами щорічно.

Особи, які задекларують активи, придбані за доходи без сплати податків, за умови сплати одноразового збору з одноразового добровільного декларування, звільняються від кримінальної, адміністративної та фінансової відповідальності за несплату податків.

Потенційні декларанти можуть ознайомитися з положеннями пропонованої податкової амністії на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області.

Щосереди громадяни мають можливість отримати консультації щодо подання одноразової добровільної декларації за номером телефону гарячої лінії в м. Луцьку (0332) 777-106 з 10.00 до 12.00.

ВІДЕОМАТЕРІАЛИ ПО ТЕМІ

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь