Горохівська міська рада взяла участь у Всеукраїнському фермерському форумі

Дата: 18.11.2021 17:19
Кількість переглядів: 739

Фото без описуСьогодні, 18 листопада 2021 року, в Горохівській міській раді обговорили актуальні напрями державної підтримки агросектору. Всеукраїнський фермерський форум, присвячений Дню працівників сільського господарства, проходив в онлайн - форматі.

Організатори форуму – Міністерство аграрної політики та продовольства України, Всеукраїнський конгрес фермерів та Всеукраїнська асоціація громад.

Захід передбачав зв’язок за допомогою ZOOM між студією у м. Києві та громадами для прямого спілкування керівництва центральних органів виконавчої влади, народних депутатів, експертів з фермерами. У заході взяло участь понад 600 територіальних громад з усієї України. Всі бажаючі мали змогу задати питання у прямому ефірі представникам Міністерства аграрної політики та продовольства України. Форум пройшов у форматі «запитання-відповіді».

Модераторами форуму стали:

 – Слободяник Іван Леонідович, виконавчий директор Всеукраїнської асоціації громад, голова Всеукраїнського конгресу фермерів;

–Корнієнко Олександр Сергійович, перший заступник голови Верховної Ради України;

–Лещенко Роман Миколайович, Міністр аграрної політики та продовольства України;

– Заблоцький Мар'ян Богданович, голова підкомітету з питань місцевих податків і зборів Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики;

– Безгін Віталій Юрійович, голова підкомітету з питань адміністративно-територіального устрою та місцевого самоврядування Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування;

– Кучма Володимир Володимирович, голова Всеукраїнської асоціації громад;

–Кубах Сергій Миколайович, керівник напряму земельної реформи Програми USAID «АГРО»;

– Август Станіслав Максимович, виконавчий директор Всеукраїнського Об’єднання старост;

– Висоцький Тарас Миколайович, перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України.

Після завершення форуму, Горохівський міський голова Віктор Годик подякував присутнім за участь та привітав усіх із наступаючим святом.

 «Свято, яке наближається – це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.
Напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку нашої громади, запорукою її процвітання. Ваш трудовий подвиг, служіння землі та найблагороднішій професії - хлібороба й годувальника залишаються взірцем для багатьох», - зазначив міський голова у своєму виступі.

Віктор Годик вручив Вітальні листи Міністерства аграрної політики та продовольства Новосаду Олександру Васильовичу та Стецюку Михайлу Михайловичу, Почесну Грамоту Волинської обласної державної адміністрації -Мисевичу Івану Івановичу, Почесну Грамоту Волинської обласної ради - Бошелю Віктору Миколайовичу, Подяку голови Волинської обласної ради - Римар Наталії Аркадіївні, Почесну Грамоту управління агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації - Максьому Василю Ігоровичу, Подяки голови  Волинської обласної державної адміністрації - Нікітюку Віктору Федоровичу та Петровському Сергію Валерійовичу. Також Грамотами Горохівської міської ради за вагомий особистий внесок у розвиток сільського господарства, сумлінну працю, професіоналізм, відданість справі, активну громадську позицію та з нагоди Дня працівників сільського господарства відзначено Грушковського Юрія Олександровича, Притолюка Романа Романовича, Новосад Тетяну Анатоліївну, Степанюка Івана Вікторовича, Мельника Володимира Євгеновича, Коленду Олександра Вікторовича та студента 4 курсу спеціальності «Агрономія» Горохівського коледжу ЛНАУ Галяса Дениса Віталійовича.

На завершення заходу присутніх привітали музичним дарунком працівники галузі культури міської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь