Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благодійники допомагають малозабезпеченим сім’ям

Дата: 27.10.2021 16:19
Кількість переглядів: 746

Фото без описуЯкщо хоч раз в житті ти зігрів чиюсь душу і не дав їй пропасти, значить – життя прожите не дарма, говорить народна мудрість.   

Відділ соціального захисту населення управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Горохівської міської ради сприяє у задоволенні соціальних потреб сімей та їх дітей, надає різноманітні послуги тим родинам, які опинилися  в складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги. І одним із видів соціальної допомоги є надання благодійної допомоги сім’ям вразливих категорій громадян.

Від імені 33-ох сімей які отримали  благодійну допомогу у вигляді меблів, одягу, взуття, дитячих іграшок речей домашнього вжитку, тощо, висловлюємо щиру подяку благодійній групі міста Червоноград «Разом робимо добро» (засновник Марія Бачинська), волонтерам Анастасії і Петру, ГО «САМООБОРОНА», ГО «П’ять хлібів»,  небайдужим, безкорисливим та щедрим жителям Горохівської територіальної громади.

Щиро дякуємо усім хто причетний до благодійності та робить добро. Добрі справи не залишаються непоміченими –  вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Упевнені, що ваш приклад показовий і для інших благодійників. Надаючи допомогу  ви даруєте непросто матеріальні цінності, а й даєте надію, що разом ми подолаємо будь – які негаразди.

Одночасно повідомляємо, що і надалі приймаємо вживані речі. Велике прохання, якщо ви знаєте людей  які опинилися у скрутному життєвому становищі повідомляйте у відділ соціального захисту населення управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Горохівської міської ради. Життя бумеранг, ваша небайдужість повернеться сторицею. Оберігаймо та допомагаймо один одному. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю. Контакти для співпраці: 098-647-73-01



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь