Працедавці Волині спрямували на соціальні потреби понад 4 мільярди гривень єдиного внеску

Дата: 27.10.2021 11:12
Кількість переглядів: 196

Фото без описуЗа підсумками січня-вересня 2021 року волинські страхувальники сплатили 4,1 мільярда гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Це на 772 мільйони гривень єдиного внеску більше проти аналогічного періоду торік.

Серед чинників, що сприяють росту надходжень єдиного внеску у податковій службі краю відзначають відповідальність роботодавців, котрі підвищують рівень оплати праці та якісний моніторинг фахівців податкового адміністрування за дотриманням вимог податкового законодавства у сфері трудових відносин.

«Держава спроможна виконувати свої зобов’язання з фінансування соціальних виплат лише за умови відповідальності працедавців, котрі згідно вимог закону зобов’язані страхувати своїх працівників. Тому лише офіційні робочі місця сприяють наповненню бюджету та гарантують соціальних захист найманих осіб. Просимо працедавців врахувати цей момент та обов’язково дбати про своєчасне нарахування і сплату єдиного внеску. Зі свого боку ми здійснюємо системний моніторинг показників  оплати праці, вживаючи в межах компетенції комплекс заходів з тим, щоб переконати працедавців не ігнорувати законодавчі вимоги», - зазначає начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

У податковій службі Волині вкотре застерігають роботодавців від використання  праці трудових нелегалів. Застосовані штрафні санкції за використання неоформлених належним чином найманих осіб можуть суттєво перевищити зекономлені податки, - звертають увагу в Головному управлінні ДПС у Волинській області.

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь