Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Керівників закладів освіти навчали правилам пожежної безпеки

Дата: 07.10.2021 13:00
Кількість переглядів: 565

Фото без описуНавчання з пожежної безпеки з керівниками освітніх закладів громади проведено 7 жовтня 2021 року на базі Горохівської міської ради. Мета його проведення - підвищення загальних пожежно-технічних знань посадових осiб, навчання їх правилам пожежної безпеки, більш глибоке ознайомлення з протипожежними заходами та діями в разі виникнення пожежі, напрацювання навичок використання наявних первинних засобів пожежогасіння.

Зі вступним словом до присутніх звернувся Олександр Грушевенчук, заступник начальника навчально-методичного центру ЦЗ та БЖД у Волинській області. Він ознайомив освітян з причинами та обставинами пожеж, що трапились в області в поточному та минулому році, продемонстрував відеоматеріали щодо поведінки у випадку пожежі. «Навчання з питань пожежної безпеки - проблема державної і суспільної значущості, адже, як показує практика, невміння громадян діяти у екстремальних ситуаціях стає причиною значних людських та матеріальних втрат», - зазначив у своєму виступі Олександр Грушевенчук.

Викладач-методист центру Олександр Мулько роз’яснив присутнім вимоги щодо оформлення основних протипожежних нормативно-правових документів, порядок евакуації учасників навчально-виховного процесу на випадок виникнення надзвичайної ситуації, в тому числі пожежі та ліквідації загорання на його початковій стадії.

В ході обговорення присутні дійшли висновку, що адекватна реакція, елементарні знання правил пожежної безпеки та своєчасне оповіщення відповідних служб можуть зберегти життя та здоров’я людей, матеріальних цінностей, зменшити збитки у разі виникнення будь-якої надзвичайної ситуації.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь