Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Служба у справах дітей відвідала дитячі будинки сімейного типу

Дата: 05.10.2021 13:01
Кількість переглядів: 448

Фото без опису04 жовтня 2021 року головними спеціалістами служби у справах дітей Тетяною Карпук та Ольгою Шевчук було перевірено умови утримання та виховання 14 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються у двох дитячих будинках сімейного типу Номінат та Синиці, що успішно функціонують на території Горохівської громади.

Батьки-вихователі дитячого будинку сімейного типу Синиці прийняли в свою родину на виховання п’ятьох дітей, позбавлених батьківського піклування, інша родина – Номінат поповнила свій дім дитячим сміхом дев’яти діток, позбавлених батьківського піклування.

Усі діти проживають в кімнатах, які мають належні санітарно-гігієнічні та побутові умови для проживання, забезпечені речами відповідно до сезонів та необхідним приладдям для навчання, систематично проходять необхідні медичні огляди.
Батьки-вихователі позитивно впливають на дітей. Між батьками та дітьми сформовані довірливі й щирі відносини. В родинах створена затишна сімейна атмосфера. Діти відчувають любов та піклування батьків.
Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які влаштовані до дитячих будинків сімейного типу забезпечені соціальними гарантіями та виплатами відповідно до чинного законодавства.
З метою розвитку творчих здібностей та природних обдарувань діти вищезазначеної категорії залучаються до роботи в гуртках та секціях, участі у міських конкурсах, класних та шкільних масових заходах.
Службою у справах дітей Горохівської міської ради проводиться систематичний контроль за виконанням батьками-вихователями обов’язків щодо виховання та утримання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Фото без опису
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь