Служба у справах дітей відвідала дитячі будинки сімейного типу

Дата: 05.10.2021 13:01
Кількість переглядів: 469

Фото без опису04 жовтня 2021 року головними спеціалістами служби у справах дітей Тетяною Карпук та Ольгою Шевчук було перевірено умови утримання та виховання 14 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються у двох дитячих будинках сімейного типу Номінат та Синиці, що успішно функціонують на території Горохівської громади.

Батьки-вихователі дитячого будинку сімейного типу Синиці прийняли в свою родину на виховання п’ятьох дітей, позбавлених батьківського піклування, інша родина – Номінат поповнила свій дім дитячим сміхом дев’яти діток, позбавлених батьківського піклування.

Усі діти проживають в кімнатах, які мають належні санітарно-гігієнічні та побутові умови для проживання, забезпечені речами відповідно до сезонів та необхідним приладдям для навчання, систематично проходять необхідні медичні огляди.
Батьки-вихователі позитивно впливають на дітей. Між батьками та дітьми сформовані довірливі й щирі відносини. В родинах створена затишна сімейна атмосфера. Діти відчувають любов та піклування батьків.
Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які влаштовані до дитячих будинків сімейного типу забезпечені соціальними гарантіями та виплатами відповідно до чинного законодавства.
З метою розвитку творчих здібностей та природних обдарувань діти вищезазначеної категорії залучаються до роботи в гуртках та секціях, участі у міських конкурсах, класних та шкільних масових заходах.
Службою у справах дітей Горохівської міської ради проводиться систематичний контроль за виконанням батьками-вихователями обов’язків щодо виховання та утримання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Фото без опису
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь