Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Педагогів навчальних закладів громади привітали з професійним святом

Дата: 29.09.2021 17:11
Кількість переглядів: 680

Фото без описуЩороку, в першу неділю жовтня, ми маємо гарну нагоду привітати із професійним святом усіх працівників освіти та подякувати їм за нелегку, самовіддану працю.

29 вересня у приміщенні Горохівського народного дому «Просвіта» зібралися педагоги навчальних закладів громади з нагоди урочистостей до Дня працівників освіти.

Захід розпочали з хвилини мовчання в пам’ять про тих, хто поклав своє життя за рідну землю, український народ та незалежність.

Педагогів вітали перший заступник голови міської ради Максим Ящукевич, секретар міської ради Наталія Ковальчук та щиро дякували працівникам галузі за самовіддану працю, зазначивши, що, мабуть, жодне професійне свято не відлунюється у людській душі так чисто і дзвінко, як День працівників освіти. За професійну майстерність та високу результативність в забезпеченні якості знань учнів окремих працівників освіти відзначили грамотами Горохівської міської ради.

Зі словами вітання та вдячності звернулися до освітян цього дня та вручили відзнаки помічник народного депутата України В’ячеслава Рубльова Людмила Марадевич, начальник управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я міської ради Ігор Довмат, заступник начальника управління-начальник відділу освіти Софія Пилип’юк, голова профспілки працівників освіти Євгенія Карп’як.

Приємною подією для Горохівщини стало призначення Указом Президента України довічної державної стипендії Грищук Ганні Федорівні, заслуженому вчителеві української РСР, відмінникові народної освіти, жительці села Ощів.

Багато прозвучало зі сцени хороших, теплих, добрих слів для освітян та ветеранів педагогічної ниви.

Всім присутнім незабутні яскраві враження від оригінального виконання класичних та сучасних українських пісень дарували аматори сцени.

Глядачі бурхливими оплесками дякували за гарний святковий настрій.

Закінчилося свято, однак ще довго відлунюватимуть у спогадах кожного з його учасників слова ведучої та виступаючих з побажаннями миру, добра, злагоди та творчих злетів!

Хай праця вчителя буде гідна поваги, визнання і шанування!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь