Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День села – це свято єднання

Дата: 20.09.2021 11:23
Кількість переглядів: 1273

Фото без описуСаме в такі моменти пробуджується у серцях любов до своєї малої Батьківщини, ми сповнюємося відчуттям єдиної родини. День села пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Історія кожного населеного пункту є часточкою історії нашої громади. А цю історію люди творять щоденною тяжкою працею. Адже життя на селі щодня ставить перед ними багато непростих питань, які потребують вирішення. І щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу.

Недільного дня, 19 вересня, завітало свято у село Марковичі Горохівської об’єднаної територіальної громади.

Із теплими словами до своїх односельців звернувся староста Михайло Цуцман. Вітаючи односельчан зі святом, Михайло Степанович подякував тим людям, які небайдужі до проблем громади та беруть активну участь у житті села, а також побажав всім односельцям розквіту, міцного здоров’я та добробуту громаді, наголосивши , що такі свята дають людям надію на краще життя і спонукають вірити в себе і у свої можливості.

Окрему подяку висловив організаторам святкового заходу, зокрема: Ковальчук Оксані Леонідівні, Шумчук Нелі, Морозу Володимиру, Пилипюк Марії, Гіль Івану, Гіль Мар'яні, Харчуку Юрію, Кушнірчуку Віталію, Хачатрян Жанні, Хачатряну Вардану, Солтису Андрію, Кирилюку Андрію, Колюсю Сергію та жителям, які фінансово підтримали організацію заходу: Юрію Грушковському, Володимиру Морозу, Віталію Гладуну, Роману Пилип'юку, Людмилі Мєнцьковскій, Степану Галущаку, Руслані Поліщук та всім небайдужим жителям села, які долучилися до організації свята.

Фото без опису

У цей день на свято завітав перший заступник міського голови Максим Ящукевич, котрий  привітав усіх присутніх зі святом  та підкреслив, що  щоденна праця жителів села, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу. «Бажаю вам миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Ми разом з вами будемо прикладати максимум зусиль, щоб ваше село розвивалося, оновлювалося і змінювалося на краще, зростав його економічний і культурний потенціал», – зазначив посадовець.

Після вітальних слів за активну життєву позицію, вагомий внесок у розвиток громади та з нагоди Дня села вручено  Грамоти міської  ради окремим  його жителям. А саме: Шумчук Руслані Станіславівні, Литвин Людмилу Петрівну, Здрилюку Івану Тамімоновичу, Мєнцьковській Людмилі Степанівні.

Фото без опису

Фото без опису

А потім розпочався  святковий концерт, де приємний настрій всім глядачам протягом кількох годин дарували аматори сцени Горохівщини. Своїми чаруючими голосами, своїм артистизмом вони додали усім учасникам Дня села гарного настрою.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Розвагою для наймолодших гостів свята стали запальні танці та конкурси від аніматорів. І все це створювало атмосферу святковості.

Фото без опису

Завершилося святкування дискотекою за участю естрадного ансамблю «Зорепад».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь