Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відзначення Дня рятівника України в Горохівській громаді

Дата: 17.09.2021 14:47
Кількість переглядів: 721


Фото без опису17 вересня своє професійне свято по всій Україні відзначають люди, які вмілими та професійними діями визволяють з біди тисячі людей, рятуючи найцінніше – людське життя. День рятівника об’єднує людей мужніх, сильних та відважних, які готові прийти на допомогу всім, хто опинився у біді, запобігти і ліквідувати наслідки надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захистити здоров’я і життя людей, надати необхідну допомогу постраждалим.

Державна служба з надзвичайних ситуацій України має найвищий рівень довіри населення. І це не простий рейтинг, це рівень самопожертви, яку проявляють рятувальники під час виконання свої службових обов’язків.

Сьогодні, на території 9 – ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Горохів особовий склад підрозділу та служби цивільного захисту на чолі з начальником 9 ДПРЧ підполковником цивільного захисту Тарасом Кашталяном зустрічали гостей, що завітали до них з нагоди професійного свята – Дня рятівника.

Вітаючи рятувальників з професійним святом, заступник Горохівського міського голови Олексій Гайдук наголосив на винятковому значенні та важливості місії, що вони виконують, ризикуючи власним життям. «Відзначення Дня рятувальника є державним визнанням неоціненного внеску людей сильних духом, котрі з честю забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та стихії, цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги. Від вашої щоденної роботи залежить спокій, безпека жителів Горохівщини»- зазначив Олексій Вікторович.

За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків, активну життєву позицію та з нагоди Дня рятівника спільною грамотами Горохівської міської ради нагороджено:

Начальника 9 державної пожежно-рятувальної частини 1 державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області, підполковника служби цивільного захист Тараса Кашталяна, начальника караулу 9 державної пожежно-рятувальної частини 1 державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області, майора служби цивільного захист Олександра Макарчука, 9 державної пожежно-рятувальної частини 1 державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області, підполковника служби цивільного захист, пожежному-рятувальнику 9 державної пожежно-рятувальної частини 1 державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області, Андрію Криштальському.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь