Із доходів волинян до бюджетів спрямовано 3,5 мільярда гривень податку на доходи фізичних осіб

Дата: 10.09.2021 10:59
Кількість переглядів: 240

Фото без описуУпродовж січня-серпня 2021 року з легальних доходів волинян до бюджетів усіх рівнів спрямовано 3 мільярди 541 мільйон гривень ПДФО. Сума сплаченого податку на доходи фізичних осіб в області перевищує минулорічні показники на 26,1 відсотка.

«Безумовно, що активна протидія практиці «тіньових» виплат впливає на стан надходжень податку на доходи фізичних осіб. Завдяки спільним заходам ДПС і Держпраці вдається переконувати працедавців дотримуватися законодавчих вимог щодо офіційного працевлаштування найманих працівників, відповідно – сплачувати податки і єдиний внесок на загальнообов’язкове соціальне страхування», - зазначає начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Як запевнила очільниця волинських податківців, саме аргументований та конструктивний діалог - найбільш доцільний формат спілкування з працедавцями.

«Переважно волинські працедавці дослухаються до позиції ДПС та працюють у правовому полі. Аналіз надходжень за підсумками січня-серпня 2021 року свідчить, що ріст сплати ПДФО спостерігається на території усіх міст та районів області », - підкреслила Світлана Савчук.

Нагадаємо, що з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року кожен, хто отримував доходи, які були приховані від оподаткування, може скористатися правом  на одноразове (спеціальне) добровільне декларування активів.

Детальну інформацію щодо активів, які підлягають декларуванню у рамках податкової амністії, можна отримати у тематичному банері на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області та за номером телефону «гарячої» лінії (0332) 777-106, яка працює щосереди з 10.00 до 12.00.

 Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь