Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості детального плану території для нового будівництва сушильних камер та котельні на вул. Привокзальна, 18 в с. Звиняче

Дата: 09.09.2021 16:40
Кількість переглядів: 375

 

 

  1. Детальний план території для нового будівництва сушильних камер та котельні на вул. Привокзальна, 18 в с. Звиняче Луцького району Волинської області уточнює планувальну структуру та функціональне призначення території, просторову композицію та параметри забудови та розроблений з метою деталізації території підприємства, визначення просторової композиції та параметрів забудови, визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно ДБН та санітарно-гігієнічних норм, визначення містобудівних умов та обмежень.
  2. Площа території, передбачена детальним планом становить 2,0498 га, кадастровий номер 0720882001:01:001:0027. Детальний план розроблений на територію існуючого промислового підприємства. Існуючі будівлі належать до промислової забудови, призначені забезпечувати виробничі процеси підприємства.
  3. Замовником детального плану території  є виконавчий комітет Горохівської міської ради.

Виконавець – ФОП Довгополов Я.В. Головний архітектор проекту – І.І.Нагорнюк.

4. Громадські слухання відбудуться 05 жовтня 2021 року, 11:00 год. в приміщенні Горохівської міської ради (кабінет міського голови) по вул. Шевченка, 17 в м. Горохів

  1. Ознайомитись із проектом детального плану для нового будівництва сушильних камер та котельні на вул. Привокзальна, 18 в с. Звиняче Луцького району Волинської області можна на офіційному сайті Горохівської міської ради за http://gorokhivrada.gov.ua на протязі місяця з дня опублікування оголошення.
  2. Посадова особа, органу місцевого самоврядування, відповідальна за організацію розгляду пропозицій – начальник відділу земельних відносин та  охорони навколишнього середовища Горохівської міської ради Карпевич А.О.
  3. Пропозиції щодо детального плану території приймаються на протязі 30 днів з дня опублікування даного оголошення.

Відповідно до Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України № 555 від 25 травня 2011 року, пропозиції можуть  подаватися в письмовій та/або усній формі під час громадських слухань із внесенням їх до протоколу громадських слухань. Письмові пропозиції подаються під час  громадського обговорення протягом строків, визначених пунктом 6-1 цього Порядку. Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Детальний план території1.

Детальний план території2.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь