Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Триває робота над Стратегією розвитку Горохівської територіальної громади

Дата: 06.09.2021 15:52
Кількість переглядів: 427

Фото без описуСьогодні, 6 вересня, у кабінеті міського голови відбулася оперативна нарада з розробки Стратегії розвитку територіальної громади. Під головування очільника громади Віктора Годика обговорено завдання структурних підрозділів міської ради з розробки проєктів для виконання Стратегії розвитку.

Для чого громаді потрібна Стратегія розвитку!?

Ми перебуваємо в умовах жорсткої конкуренції. І якщо наші найкращі вчителі, найфаховіші майстри, найрозумніші ІТ-шники виїжджатимуть з громади в пошуках кращого життя – ми програємо цю конкуренцію, програємо умовну битву за хороше майбутнє. Стратегія розробляється для визначення пріоритетів розвитку: де, що і коли буде впроваджуватись у громаді, для того, щоб життя людей тут ставало кращим, щоб люди хотіли тут жити і працювати.

Особливий акцент громада робитиме на освітній сфері. Найбільший потенціал громади – це люди і саме в розвиток людського потенціалу плануються найбільші інвестиції.

Зараз проходять співбесіди з керівниками навчальних закладів громади, обговорюється кадрове та матеріальне забезпечення, аналізується результативність навчального процесу, дотримання законодавства в освітній        сфері, вибудовуються плани та перспективи. Такий ретельний аналіз діяльності освітніх закладів проводиться з метою визначення їх потреб для покращення надання освітніх послуг. Підтримка буде спрямовуватись на ті заклади, які розвиваються, впроваджуються інновації, вчителі рухаються в ногу з часом.

Невдовзі відбудеться чергове засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку громади. До формування проєктів Стратегії може долучитися кожен охочий з своїми пропозиціями, якщо має чітке бачення їх реалізації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь