Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Волиняни підтримали національну армію, сплативши понад 230 мільйонів гривень військового збору

Дата: 20.08.2021 09:53
Кількість переглядів: 244

Фото без описуУпродовж січня-липня 2021 року з офіційних доходів волинян до держбюджету сплачено понад 230 мільйонів гривень військового збору. Сума сплаченого військового збору в області на 27,3 відсотка перевищує минулорічні показники за аналогічний період.

«Завдяки волинянам, котрі мають офіційні робочі місця, бюджет щомісяця отримує військовий збір, що використовується для фінансування оборонних заходів. Важливо, що факт офіційного працевлаштування передбачає гарантований державою соціальний захист працюючих. Тож роботодавцям за жодних умов не варто ігнорувати вимоги закону, зокрема використовувати працю так званих трудових нелегалів», - наголошує начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.  

Водночас у податковій службі Волині відзначають соціально відповідальну позицію більшості місцевих працедавців, котрі сумлінно виконують функцію податкового агента і своєчасно перераховують до бюджету ПДФО та військовий збір.

«Без жодного перебільшення сплата податків кожним із нас – питання національної та особистої безпеки. Волинські роботодавці, як правило, своєчасно виконують свої податкові зобов’язання. Щодо волинян, котрі отримують доходи без сплати податків, то саме зараз держава запропонувала компромісний шлях їх законної легалізації. З 1 вересня поточного року до 1 вересня 2022 року кожен, хто має активи, придбані за кошти, з яких не сплачено податків, може скористатися правом на одноразове добровільне декларування», - зазначає Світлана Савчук.

Інформація щодо термінів, об’єктів, особливостей подання декларації та ставок спеціального збору, який сплачуватимуть декларанти в рамках податкової амністії, систематично висвітлюється на субсайті Головного управління ДПС у Волинській області.

Щосереди громадяни мають можливість отримати консультації щодо подання одноразової добровільної декларації за номером телефону гарячої лінії в м. Луцьку (0332) 777-106 з до 10.00 до 12.00.

 Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь