Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

1427 тергромад підключені до ПК «Соціальна громада»

Дата: 19.08.2021 08:31
Кількість переглядів: 275

Рівень цифровізації організації надання мешканцям адмінпослуг соціального характеру територіальними громадами постійно зростає

На сьогодні 1427 територіальних громад підключені до Програмного комплексу «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада». В цілому станом на 1 серпня до нього підключені 13,9 тисяч посадових осіб органів місцевого самоврядування тергромад, ЦНАП (фронт-офісів) та 295 структурних підрозділів соцзахисту населення (бек-офісів).

Станом на 1 серпня 2021 року 97% (1387 ) підключених до Програмного комплексу тергромад вже активно його використовують, зокрема, в 13 областях України – стовідсотково.

Динамічне зростання користувачів Програмного комплексу «Соціальна громада» є стійким трендом впровадження електронних сервісів. Порівняно з аналогічним періодом минулого року у 8 разів зросла кількість суб’єктів впровадження ПК Соціальна громада. Відповідно, значно збільшилися й обсяги електронного адміністрування соціальних виплат.

Кількість прийнятих органами соціального захисту населення районного рівня від посадових осіб органів місцевого самоврядування, ЦНАП електронних справ у липні поточного року порівняно з червнем зросла у півтора рази, а у порівнянні з аналогічним періодом 2020 року кількість прийнятих від тергромад електронних справ на 1 серпня поточного року збільшилась у 37 разів.

Станом на 1 серпня п.р. усіма суб’єктами впровадження ПК «Соціальна громада» було сформовано 650,4 тисяч електронних справ, з них бек-офісами було прийнято 96%, або 622,8 тисяч.

Для довідки

Згідно з наказом Мінсоцполітики від 12.02.2021 №79 аналіз упровадження Програмного комплексу «Соціальна громада» здійснюється за даними моніторингу облдержадміністрацій в розрізі тергромад (фронт-офіси) та структурних підрозділів з питань соціального захисту населення (бек-офіси), а також даними ДП «ІОЦ Мінсоцполітики України» щодо підключення тергромад до Програмного комплексу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь