Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Пірванчі відзначили День села

Дата: 09.08.2021 12:50
Кількість переглядів: 861

Фото без описуДень села пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Історія кожного населеного пункту є часточкою історії нашої громади. А цю історію люди творять щоденною важкою працею. Адже життя на селі ставить багато непростих питань, які потребують негайного вирішення. Щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу.

У селі Пірванче на святі побували Горохівський міський голова Віктор Годик, начальник управління освіти, культури, молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Ігор Довмат, головний спеціаліст відділу культури Горохівської міської ради Марія Пилипюк, директор ТзоВ «Еталон» Анатолій Клемба.

Концерт, який тривав понад дві години, засвідчив високий рівень організації свята. Галасливий ярмарок закликав жителів та гостей села до своїх багато заставлених, зі смаком оформлених лотків.

Атмосферу святковості створювали виставки, футбольний турнір. Розвагою для наймолодших гостей свята стали солодка вата, стрибки на батутах і багато іншого.

У своєму вітальному слові міський голова Віктор Годик побажав усім, перш за все, миру, міцного здоров’я, родинного щастя і здійснення найзаповітніших мрій на благо територіальної громади та рідної України, а ще рясних врожаїв на хлібних нивах та у садах, гарного приросту у господарствах. Жителів села відзначено Грамотами та Подяками Горохівської міської ради за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток села, підтримку культурно-мистецьких традицій, активну громадську діяльність та підготовку проведення свята.

Отож залишається побажати громаді й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села. Після закінчення урочистої частини свято продовжилось запальною дискотекою під живу музику.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь