Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено профілактичний захід

Дата: 21.07.2021 12:13
Кількість переглядів: 746

Фото без описуБатьки для дітей - це життєвий ідеал, нічим не захищений від пильного дитячого ока. В сім'ї координуються зусилля всіх учасників виховно­го процесу: школи, вчителів, друзів. Кожна дитина мимовільно наслідує своїх батьків та  відображає соціальне середовище, в якому живе сім'я.

Право дитини на належне батьківське виховання забезпечується системою державного контролю. Служба у справах дітей міської ради, як координуючий орган, постійно здійснює аналіз стану бездоглядності та правопорушень серед неповнолітніх, умов та причин поширення негативних явищ у підлітковому середовищі, вживає заходи щодо захисту прав дітей, попередження соціального сирітства тощо.

 20 липня  2021 року начальником служби у справах дітей Інною Шереметою та головним спеціалістом служби Тетяною Карпук, спільно із інспектором сектору ювенальної превенції поліції відділення №2 (м. Горохів) Луцького РУП ВП ГУНП у Волинській області Сніжаною Лапків та старшим інспектором муніципальної варти Горохівської міської ради Олександром Звірком у селі Холонів і місті Горохів проведено  профілактичний захід, який мав на меті обстеження умов проживання та виховання дітей в сім’ях, що опинилися в складних життєвих обставинах, виявлення безпритульних та бездоглядних дітей.

В ході рейду з усіма батьками проведено профілактично-розяснювальну робота щодо належного виконання батьківських обовязків, попереджено про правову відповідальність. Дорослим наголошено про створення сприятливих умов для виховання та розвитку дітей в родині.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь