Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Горохові відсвяткували День молоді

Дата: 28.06.2021 10:01
Кількість переглядів: 1426

Щорічно у літню пору року відзначається прекрасне свято – День молоді. Це свято натхнення, енергії й запалу, самоствердження та романтики. Свято Дня молоді запроваджено в Україні у 1994 році указом президента Леоніда Кравчука за ініціативою молодіжних об'єднань і організацій України. Датою святкування визначено останню неділю червня.

Цьогоріч, 27 червня, у Горохові з ініціативи Молодіжної ради при Горохівській міській раді відсвяткували День молоді у стилі 80-90х років минулого століття. В цей день у місті проводилися спортивні змагання з міні-футболу, стрітболу, дартсу. Концертно-розважальну програму для молоді за участі місцевих виконавців і нагородження «Молода людина 2021 року» організували у міському парку.

На стилізованому святкуванні Дня молоді у Горохові працювали фудкорти, виставки місцевих фотолюбителів і тематичні фотозони. Святкування завершилося атмосферною дискотекою у стилі 80-90-х років.

Сьогодні, 28 червня, відбудеться захід «Учора – День Молоді, сьогодні – День молодих», який пройде у міському сквері. Початок о 18.00 годині. Організатори запрошують людей старшого віку, які молоді душею і усіх бажаючих. На гостей заходу очікують виступи духового оркестру, народного аматорського вокального ансамблю «Барви осені», гурту «Берегиня», розваги, гумор, фуршетний стіл і запальні танці. Знову буде весело!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь