У Горохові відсвяткували День молоді

Дата: 28.06.2021 10:01
Кількість переглядів: 1591

Фото без описуЩорічно у літню пору року відзначається прекрасне свято – День молоді. Це свято натхнення, енергії й запалу, самоствердження та романтики. Свято Дня молоді запроваджено в Україні у 1994 році указом президента Леоніда Кравчука за ініціативою молодіжних об'єднань і організацій України. Датою святкування визначено останню неділю червня.

Цьогоріч, 27 червня, у Горохові з ініціативи Молодіжної ради при Горохівській міській раді відсвяткували День молоді у стилі 80-90х років минулого століття. В цей день у місті проводилися спортивні змагання з міні-футболу, стрітболу, дартсу. Концертно-розважальну програму для молоді за участі місцевих виконавців і нагородження «Молода людина 2021 року» організували у міському парку.

На стилізованому святкуванні Дня молоді у Горохові працювали фудкорти, виставки місцевих фотолюбителів і тематичні фотозони. Святкування завершилося атмосферною дискотекою у стилі 80-90-х років.

Сьогодні, 28 червня, відбудеться захід «Учора – День Молоді, сьогодні – День молодих», який пройде у міському сквері. Початок о 18.00 годині. Організатори запрошують людей старшого віку, які молоді душею і усіх бажаючих. На гостей заходу очікують виступи духового оркестру, народного аматорського вокального ансамблю «Барви осені», гурту «Берегиня», розваги, гумор, фуршетний стіл і запальні танці. Знову буде весело!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь