Лемешів відзначив День села

Дата: 21.06.2021 10:43
Кількість переглядів: 1130

Фото без опису20 червня 2021 року Лемешів відзначив свою 451-у річницю.

День села Лемешева – це спільне свято, свято тих, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у селі з особливим колоритом, традиціями й славною українською історією. Аби зберегти славні звичаї та традиції, примножити здобутки рідного села на радість дітям та внукам громада села та численні гості весело відсвяткували 451-у річницю народження села Лемешів.

Святкування розпочалося з Молебеню біля пам’ятного знака, на якому зображений покровитель села Серафим Саровський і освяченням нового приміщення ФАПу.

Почесними гостями свята стали депутат Верховної Ради України Вячеслав Рубльов, Горохівський міський голова Віктор Годик, депутат Волинської обласної ради Тарас Щерблюк. Здавна гостей в Україні зустрічають хлібом і сіллю. Так і цього разу святковим короваєм привітали лемешівці почесних гостей.

Великий змістовний концерт, який тривав понад дві години засвідчив високий рівень організації свята. Галасливий ярмарок, який розмістився на площі, закликаючи лемешівців та гостей до своїх багато заставлених та зі смаком оформлених лотків.

У своєму вітальному слові Горохівський міський голова Віктор Годик побажав усім перш за все миру, міцного здоров’я, родинного щастя і здійснення найзаповітніших мрій на благо територіальної громади та рідної України, а ще рясних врожаїв на хлібних нивах та у садах, гарного приросту у господарствах. Також міський голова відзначив Грамоти найактивнішим жителям села.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь