Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громади Волині залучили до бюджетів понад 53 мільйони гривень роздрібного акцизу

Дата: 11.06.2021 10:48
Кількість переглядів: 344

Фото без описуЗавдяки  представникам підприємництва, котрі дотримуються вимог закону у сфері реалізації підакцизної продукції, до місцевих бюджетів Волині у січні-травні 2021 року надійшло 53,1 мільйона гривень акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизної продукції. Сума залученого громадами роздрібного акцизу на 5,8 відсотка перевищує аналогічні показники минулого року.

Купуючи легальний підакцизний товар, кожен споживач сплачує акцизний податок, що спрямовується до бюджету громади. Тому дотримання вимог усіма господарюючими суб’єктами, котрі реалізують алкогольні напої і тютюнові вироби, відповідає інтересам споживачів та органів місцевого самоврядування, - наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській

Окрім бюджетних надходжень, саме легальна реалізація підакцизної продукції гарантує її належну якість. Тож, купуючи алкогольні напої чи цигарки, кожному варто перевірити наявність ліцензії у продавця та суму акцизного податку  у фіскальному чеку.

Нагадаємо, що про факти реалізації, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, просимо негайно інформувати за номером телефону у м. Луцьк  (0332) 777131 (відділ фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Волинській області). Своє повідомлення Ви можете також надіслати поштою за адресою:  м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантується).

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

Сектор інформаційної взаємодії ГУ ДПС у Волинській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь