Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча нарада з старостами сіл

Дата: 03.06.2021 17:39
Кількість переглядів: 547

Фото без опису3 червня 2021 року першим заступником Горохівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Максимом Ящукевичем та заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олексієм Гайдуком проведено робочу нараду зі старостами сіл щодо стану розрахунків населення за водопостачання, вуличного освітлення та благоустрою населених пунктів територіальної громади. Спільно із керівниками Горохівського ВУЖКГ і ТзОВ «Еталон» та начальником відділу інфраструктури, житлово-комунального господарства, благоустрою, капітального будівництва та матеріального забезпечення Василем Басюком обговорили шляхи вирішення проблемних питань щодо налагодження роботи в даних напрямках.

З початку 2021 комунальні підприємства прозвітували про 34 виїзди у населені пункти громади на ліквідацію проривів водопроводів, ремонт водонапірних башт, заміну насосів та встановлення автоматики.

Заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради наголосили учасникам наради активізувати роботу з населенням та напрацювати ефективний механізм взаємодії і співпраці щодо вчасного і у повному обсязі розрахунку за надані послуги. Адже це в свою чергу впливає на матеріально-технічну базу комунальних підприємств та, відповідно, на оперативність вирішення проблем в обслуговуванні.

Кондратюк Оксана Василівна, начальник Горохівської державної податкової інспекції Нововолинського управління Головного управління ДПС у Волинській області, обговорила із старостами питання сплати земельного податку фізичними особами. Присутні напрацювали механізм організацію інформування населення щодо розміру земельного податку, нарахованого до сплати.  

Намітивши шляхи вирішення порушених питань, учасники робочої наради отримали  ряд доручень до виконання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь