Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У місті Горохові відбувся святковий захід «Дитячих мрій країна чудова й чарівна»

Дата: 02.06.2021 10:05
Кількість переглядів: 996

Фото без описуМіжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Це не лише свято для дітей, а й особливий день для нагадування суспільству про необхідність дотримання прав дитини, як однієї з головних засад формування гармонійної особистості.

1 червня 2021 року службою у справах дітей міської ради спільно з Будинком дитячої та юнацької творчості, Горохівською районною філією Волинського обласного центру зайнятості проведено святковий захід «Дитячих мрій країна - чудова й чарівна» для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають в сім’ях опікунів, піклувальників, прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу на території громади, а також для дітей чиї батьки загинули в зоні  проведення антитерористичної операції, приурочений до Міжнародного Дня захисту дітей. Місцем проведення заходу став міський сквер, який був центром  змістовного дозвілля дітлахів.

Сердечно і зворушливо вітав винуватців урочистостей, їх опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів міський голова Віктор Годик, заступник міського голови Максим Ящукевич, секретар міської ради Наталія Ковальчук, котрі наголосили, що немає найбільшого щастя, аніж усмішки та сміх щасливих дітей і лише дорослі повинні зробити усе, щоб дитячі мрії стали дійсністю.

Розпочався захід із перегляду 3-D мультфільму у міському кінотеатрі «Волинь». Після веселого перегляду мультфільму усі діти попрямували до міського скверу, де на них чекали цікаві безкоштовні майстер-класи:  плетіння різноманітних косичок («Студія краси Олени Стопачинської», перукарня «Цирюльня», П.П. Майко Марія), розпис медових пряників (Галина Бондарчук), миловаріння (магазин «Аніра»), виготовлення солодких квітів та букетів (Іванна Мазін), глітер-тату (Галина Мартинюк),  розфарбовування акварелями  (Студія краси Мар’яни Давидчук), безкоштовний абонемент на місячний курс навчання англійської мови (HAPPY KIDS -  місце щасливих та розумних дітей).

Кожен бажаючий мав можливість зробити креативне фото - у міському сквері була розміщена дитяча фотозона.

Також для дітлахів проведено наукове шоу -  цікаві досліди з азотом, котрі підготував аніматор студії «Color life» м. Луцьк. Невід’ємним атрибутом дійства став колективний малюнок дітей на асфальті, де кожна дитина проявила себе в ролі талановитого художника, вклала часточку свого дитячого серця. Діти мали змогу безкоштовно відвідати дитячі гірки та батути.

Після участі дітей у різноманітних майстер класах, їх запросили на частування домашніми солодощами, смачною піцою, які благодійно надали небайдужі підприємці міста Горохова та Церква ХВЄ  м. Горохів. Дітям вручили цінні подарунки, підготовлені службою у справах дітей міської ради.

Світлана Сов’як, директор Будинку дитячої та юнацької творчості, проводила різноманітні дитячі конкурси, котрі поєднано з веселими таночками та  дзвінкими піснями. Переможців відзначено призами та солодощами.         

Начальник служби у справах дітей Інна Шеремета в ході свого виступу щиро закликала усіх присутніх в цей день й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю дитяче серце, об'єднувати зусилля заради їх майбутнього, і тоді наші маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь