Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Порядок денний восьмої сесії Горохівської міської ради

Дата: 01.06.2021 17:56
Кількість переглядів: 892

  1. Про Програму розвитку культури, мистецтва  та охорони  культурної спадщини в Горохівській міській раді на період 2021-2023 роки
  2. Про затвердження Положення про громадський бюджет Горохівської міської  ради
  3. Про внесення змін до рішення сесії міської ради №3-22/2020 від 30.12.2020 року «Про Програму благоустрою і розвитку житлово-комунального господарства  Горохівської міської ради на 2021 рік»
  4. Про внесення змін до рішення сесії міської ради №3-23/2020 «Про Програму проведення культурно-мистецьких заходів Горохівської міської ради на 2021 рік»
  5. Про внесення змін до рішення міської ради від 30 грудня 2020 року № 3-32/2020  «Про бюджет міської територіальної  громади на 2021 рік»
  6. Про затвердження Положення про відділ архітектури та містобудування.
  7. Про затвердження Положення про відділ бухгалтерського обліку та звітності.
  8. Про затвердження Положення про оренду комунального майна міської територіальної громади
  9. Про застосування органічних добрив  (барди мелясної, рідкого гною тварин,  посліду курей промислових підприємств)  на території Горохівської міської  територіальної громади
  10.  Щодо попередження загибелі бджіл при застосуванні засобів захисту рослин на території населених пунктів Горохівської  міської територіальної громади
  11. Про внесення змін до Переліку адміністративних та інших послуг відділу    «Центр надання адміністративних послуг» Горохівської міської ради
  12.  Про створення віддалених робочих місць адміністраторів відділу «Центр надання адміністративних послуг» Горохівської  міської ради
  13. Про внесення змін в рішення Горохівської Міської ради від 28.01.2021 р. №5-8/2021«Про затвердження Положення комунальної Установи Центр професійного розвитку Педагогічних працівників Горохівської міської ради Луцького району Волинської області, графіку роботи та штатного розпису»
  14. Про затвердження структури  та чисельності апарату та структурних підрозділів виконавчого комітету  Горохівської міської ради
  15.  Про прийняття майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міст Луцького району Волинської області у комунальну власність Горохівської міської територіальної громади
  16. Про надання згоди передачі  автомобіля УАЗ 3962 на баланс ТзОВ «Еталон»
  17. Про надання згоди на списання автомобілів КП «Горохівська багатопрофільна лікарня  Горохівської міськорї ради»
  18. Про надання згоди на списання основних засобів КП «Горохівська багатопрофільна лікарня Горохівської міської ради»
  19. Про створення філіалу «Любочкине сільце» заповідного  урочища «Холонів» на території Горохівської міської територіальної громади
  20. Про припинення шляхом ліквідації  Ватинецької гімназії Горохівської міської ради  Луцького району Волинської області
  21.  Про розгляд звернення депутата фракції ВО «Батьківщина» Мудрака Ю.І. «Щодо створення реабілітаційних ковідних центрів в Україні»
  22. Про проведення аудиту фінансово-господарської  діяльності комунальних підприємств.
  23. Про розгляд звернення депутата фракції ВО «Батьківщина» Мудрака Ю.І. «Щодо недопущення закриття стаціонарних поштових відділень «Укрпошти» у Волинській області»
  24. Про план роботи Горохівської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік.
  25. Про недоцільність відкриття літніх оздоровчих та відпочинкових закладів на території Горохівської міської територіальної громади у 2021 році
  26. Про надання згоди на безоплатну передачу з балансу ТзОВ «Еталон»  вуличних мереж доріг та тротуарів які знаходяться на території міста Горохів  на баланс  відділу інфраструктури, житлово-комунального господарства, благоустрою, капітального будівництва та матеріального забезпечення виконавчого комітету Горохівської міської ради         
  27. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Новосаду Ю.М.
  28. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Новосаду Ю.М.
  29. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Корнійчук І.А.
  30. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу земельної ділянки (за заявою Голія О.В.)
  31.  Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Киричук О.П.
  32.  Про відмову у наданні дозволу на виготовлення технічної документації щодо поділу земельної ділянки Горохівському МСТ в с.Марковичі.
  33.  Про затвердження проекту землеустрою щодо   відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Кравчук О.В.
  34.  Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Солосі С.В.
  35. Про перенесення розгляду заяви про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Бондарчуку С.М.
  36.  Про відмову у наданні дозволу на виготовлення технічної документації щодо поділу земельної ділянки Горохівському МСТ в с.Підбереззя.
  37. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Ониськів Л.В.
  38.  Про перенесення розгляду заяви про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Данилюку Є.Ф.
  39. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. РудьВ.А.
  40.  Про переукладення договору  оренди земельної ділянки ТзОВ «Інвіта Фрост».
  41.  Про відмову у внесення змін щодо орендної плати Горохівському МСТ
  42. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Совенко А.Ю.
  43. Про перенесення розгляду заяви про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Бурбелі А.Г.
  44.  Про перенесення розгляду заяви гр.Собчука В.В.
  45. Про перенесення розгляду заяви про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Новосад С.І.
  46. Про перенесення розгляду заяви про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  гр.Туришин Т.О.
  47. Про перенесення розгляду заяви про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Рубасі О.В.
  48. Про перенесення розгляду заяви про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Шейник Л.В.
  49.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального гаража гр.Василевській Н.П.
  50. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території площею 8 га для індивідуальної житлової забудови.
  51.  Про погодження траси проходження волоконно-оптичної лінії звязку «Горохів-РМ «Павлівка», та надання дозволу на прокладання кабелю ВОЗЛ по території Горохівської ОТГ.
  52. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу земельної ділянки ( за заявою Шмігеля С.Й.)
  53.  Про розгляд листа  ТОВ «Атраком» про надання нового рішення  та призначення відповідальної особи на підземні волоконно-оптичні лінії зв’язку ТОВ «Атраком»
  54.  Про розгляд клопотання Львівського Національного Аграрного університету
  55. Про перенесення розгляду клопотання ПрАТ «Волиньобленерго»
  56. Про перенесення розгляду заяви про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Годику Б.А.
  57. Про перенесення розгляду заяви про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Дудію М.Ю.
  58. Про перенесення розгляду заяви про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Дергаю В.О.
  59. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Гаврилюку І.В.
  60. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Гаврилюк О.В.
  61. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Буйницькому О.В.
  62.  Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Мельник М.В.
  63. Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Брикайло Ф.М.
  64. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Панасюк Г.М.
  65. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Чех Ю.Л.
  66. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.Андрійчук В.П.
  67. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Юхимчуку І.А.
  68. Про визнання рішення Горохівської міської ради № 5-26/2016 від 24 лютого           2016 року таким, що втратило чинність та передачу в постійне користування земельної ділянки Управлінню освіти,культури,молоді, спорту, соціального захисту та охорони здоров’я Горохівської міської ради.
  69. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання в користування на умовах оренди земельної ділянки ПП «МАКС-КОМ»  
  70. Про надання дозволу на розробку детального плану території на земельну ділянку по вул. Незалежності, 29 в с. Терешківці
  71. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки та передачу у власність шляхом продажу земельної ділянки гр. Янюку В. І.
  72. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж, земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Блішун І.М.
  73. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Джигалюк Оксані Володимирівні .
  74. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гамлюку Віталію Васильовичу .
  75. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Максимчук Ірині Вікторівні.
  76. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Рекрут Неонілі Віталіївні.
  77. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ференцу Віталію Миколайовичу.
  78. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ференцу Віталію Миколайовичу
  79. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Гончар Оксані Сергіївні.
  80. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Грибку Сергію Леонтійовичу.
  81. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Каліновичу Сергію Васильовичу.
  82. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Калінович Руслані Валентинівні.
  83. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Сойці Івану Петровичу.
  84. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Яворській Євгенії Володимирівні .
  85. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Конон Н. В.
  86. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Ружанській Т. К.
  87. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Савчуку А. В.
  88. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Березовському Володимиру Миколайовичу  
  89. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Бойко Богдані Євгенівні .
  90. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Бонюку Івану Петровичу.  
  91.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Грель Ярославу Миколайовичу  
  92.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Грибок Івану Олександровичу  
  93.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Грищук Галині Георгіївні  
  94.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Довгаюк Любові Михайлівні  
  95.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Звірко Валентині Олександрівні  
  96.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Зінько Вадиму Леонідовичу  
  97.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Ключук Любові Сергіївні  
  98.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Ключук Любові Сергіївні  
  99.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Ковалишин Мар’яні Степанівні  
  100.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Колеснику Юрію Анатолійовичу  
  101.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Крисюк Ірині Миколаївні  
  102.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Крисюку Юрію Миколайовичу  
  103.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Ліхтанській Катерині Семенівні
  104.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Ліщук Олені Вікторівні
  105.    Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Марчуку Валерію Васильовичу
  106.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Поліщук Ларисі Леонідівні
  107.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Поліщуку Юрію Руслановичу
  108. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Роїку Валерію Миколайовичу
  109.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Сойка Андрію Петровичу
  110.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Сойка Тетяні Володимирівні
  111.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Хринюк Марії Миколаївні
  112.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Шевчук Валентині Петрівні
  113.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Шевчук Юлії Валеріївні
  114.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Яворському Олександру Леонідовичу
  115. Про надання дозволу на виготовлення технічноїдокументації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельноїділянки в натурі (на місцевості) ФГ «Дол»
  116. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Влашинець Лесі Степанівні.
  117. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Герасимчук Олесі Олексіївні
  118. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Дмитрук Валентині Михайлівні
  119.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бейчуку Анатолію Петровичу.
  120.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Пясецькому Ярославу Даниловичу.
  121.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бамбулюк Катерині Володимирівні
  122.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бамбулюк Катерині Володимирівні
  123.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Вергун Людмилі Федорівні  
  124.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Войтовичу Володимиру Миколайовичу  
  125.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Грищук Світлані Феодосіївні  
  126.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Демчуку Миколі Михайловичу  
  127.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кобернику Івану Івановичу  
  128.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кобернику Івану Івановичу  
  129.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Лагановському Віталію Романовичу  
  130.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Лібенецькій Галині Іллівні  
  131.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Мерін Надії Йосипівні
  132.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Мерін Надії Йосипівні
  133.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Мигляс Світлані Володимирівні
  134.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Обідець Зої Іванівні
  135.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Свистун Наталії Леонідівні
  136.  Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Яремі Андрію Євгенійовичу
  137. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу земельної ділянки за межами населеного пункту с.Скобелка
  138. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу земельної ділянки   в с.Полюхне
  139. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу земельної ділянки  (за заявою гр.Волошенюк О.І.)
  140. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу земельної ділянки  в с.Мирне
  141.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Лужецькому Павлу Степановичу  
  142.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Мазурок Тетяні Олександрівні  
  143.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Рода Вікторії Петрівні  
  144.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Солтису Дмитру Васильовичу  
  145.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Тишку Леоніду Пилиповичу  
  146. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Войтовичу Олегу Володимировичу .
  147. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Адамчуку Юрію Олександровичу
  148. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Бабію Петру Миколайовичу .
  149. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Банірі Івану Сергійовичу .
  150. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Волошину Вячеславу Степановичу .
  151. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Домовєсову Яну Любомировичу .
  152. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Кравчуку Дмитру Павловичу .
  153. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної    

         ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Мельнику Вадиму

         Тарасовичу

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Мельник Оксані Леонідівні .
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Незбрицькому Миколі Миколайовичу .
  3.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Бондаруку Петру Васильовичу
  4.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Борщ Марії Йосипівні
  5.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Борщ Марії Йосипівні
  6.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Ваврику Олегу Олександровичу
  7.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Ващуку Анатолію Ігоровичу  
  8.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Войтович Майї Володимирівні  
  9.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Волянік Ірині Анатоліївні  
  10.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Галтман Вірі Дмитрівні  
  11.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Годик Мирославі Валеріївні  
  12.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Грелю Богдану Ярославовичу
  13.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Гурець Вікторії Вікторівні
  14.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Євчуку Руслану Вікторовичу
  15.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Жилко Тетяні Вікторівні
  16.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Злотко Олегу Миколайовичу
  17.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Каменюк Валентині Павлівні
  18.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Каменюк Валентині Павлівні
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Кащенюк Інні Валентинівні
  20.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Ковалик Наталії Іванівні
  21.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Кожі Василю Васильовичу
  22.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Косинському Миколі Анатолійовичу
  23.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Криворучко Зінаїді Сергіївні
  24.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Лисиці Василю Васильовичу
  25.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Ляш Андрію Миколайовичу
  26.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Майко Майї Олександрівні
  27.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Мороз Галині Григорівні
  28.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Морозу Ростиславу Володимировичу
  29.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Обишук Ганні Олександрівні  
  30.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Павліку Сергію Володимировичу  
  31.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Притулі Івану Тихоновичу  
  32.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Пупець Івану Олександровичу  
  33.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Пупець Тарасу Олександровичу  
  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Редчук Ірині Володимирівні  
  35.  Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки ФГ Дрозда Л.Д.
  36.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Сойку Андрію Леонідовичу  
  37.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Сойку Володимиру Леонідовичу  
  38.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Ткачуку Ростиславу Григоровичу  
  39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Трачуку Василю Михайловичу  
  40.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Фронц Юлії Валеріївні  
  41.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Хавець Віктору Олександровичу  
  42.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Ханейчуку Олександру Олеговичу  
  43.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Хилюк Надії Максимівні  
  44.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Шевчуку Павлу Васильовичу  
  45.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Янюк Валентині Дмитрівні  
  46.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Грелю Віталію Валентиновичу  
  47.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Бондару Олегу Ярославовичу  
  48. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Кметь Ользі Мар’янівні  
  49.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Ковальчук Любові Степанівні  
  50.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Козюбердіну Роману Ігоровичу  
  51.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Лобоцькому Анатолію Степановичу  
  52.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Макарук Олені Сергіївні  
  53.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Макарук Олені Сергіївні  
  54.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Підлужній Олені Степанівні  
  55.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Слупко Валентині Миколаївні  
  56.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Трачуку Василю Михайловичу  
  57.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Філюку Андрію Віталійовичу  
  58.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Фіруку Федору Степановичу  
  59.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Хомик Євгенії Зіновіївні  
  60. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бондаруку Степану Анатолійовичу  
  61. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ворончук Галині Нилівні  
  62. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ворончук Галині Нилівні  
  63. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Захарчук Олені Анатоліївні
  64.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Зіньку Леоніду Васильовичу  
  65. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Космен Надії Володимирівні  
  66.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Лукяну Євгену Онисійовичу  
  67.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Лукяну Євгену Онисійовичу  
  68. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Рекруту Ігорю Анатолійовичу
  69. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Фесіні Тамарі Тимофіївні  
  70. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Яйчук Галині Олександрівні
  71.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Батюку Анатолію Петровичу  
  72.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Батюк Тетяні Василівні  
  73.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бацмай Валентині Адамівні  
  74.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Блащук Тетяні Валеріївні  
  75.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бродзяку Володимиру Флоріановичу
  76.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Булавка Галині Олександрівні
  77.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Веремчук Надії Володимирівні  
  78.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Веремчук Надії Володимирівні  
  79.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Веремчук Надії Володимирівні  
  80.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Веремчук Надії Володимирівні  
  81.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Веремчук Надії Володимирівні  
  82.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Войтович Майї Володимирівні  
  83.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Грелю Богдану Ярославовичу  
  84.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Денисюку Федору Леонідовичу  
  85.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Дорощуку Юрію Степановичу  
  86.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Дубінській Ользі Володимирівні  
  87. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Дубінському Василю Вікторовичу  
  88.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ємчику Олександру Вікторовичу  
  89.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ємчику Олександру Вікторовичу  
  90.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Загородних Валентині Юхимівні  
  91.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Зань Івану Михайловичу  
  92.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Іванчук Надії Іванівні  
  93.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Іванюку Руслану Васильовичу  
  94.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Лукянчуку Володимиру Івановичу  
  95.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Лукянчук Марії Миколаївні  
  96.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Лукянчуку Олександру Володимировичу  
  97.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Майко Анатолію Миколайовичу  
  98.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Марценюк Ірині Євгенівні  
  99.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Марценюк Ірині Євгенівні
  100. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Мельнику Валерію Якимовичу  
  101.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Мельнику Валерію Якимовичу  
  102.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Мельнику Валерію Якимовичу  
  103.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Морозу Володимиру Леонтійовичу  
  104.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Мужику Леоніду Антоновичу  
  105.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Олексюку Олександру Андрійовичу  
  106.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Павлік Марії Семенівні  
  107.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Павлович Галині Іванівні  
  108. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ремінській Ганні Іванівні  
  109.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Рубаха Андрію Васильовичу  
  110.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Рубаха Андрію Васильовичу  
  111.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Рубаха Андрію Васильовичу  
  112.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Рудю Аліку Нестеровичу  
  113.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Рудю Аліку Нестеровичу  
  114.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Рудю Аліку Нестеровичу  
  115.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ружанській Тетяні Костянтинівні  
  116.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Сойка Тетяні Іванівні  
  117.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Супруну Андрію Євгеновичу  
  118.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ткачуку Олександру Григоровичу  
  119.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Трубій Ірині Михайлівні  
  120.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Чайковській Марії Юхимівні  
  121.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Шевчук Світлані Ростиславівні  
  122.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Шейнику Володимиру Євгеновичу  
  123.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Шишко Миколі Олексійовичу  
  124.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Шишко Миколі Олексійовичу  
  125.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Шостаку Назару Анатолійовичу  
  126.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Юрчук Ганні Опанасівні  
  127.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Юхимчук Галині Володимирівні  
  128.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Янюк Надії Іванівні  
  129.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Яремі Євгенії Адамівні  
  130.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Яремі Євгенії Адамівні  
  131.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Яремчуку Дмитру Володимировичу  
  132.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Притулюку Василю Павловичу  
  133. Про надання дозволу на розробку звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки по вул. Нова, 30 в с. Скобелка
  134. Про надання дозволу на розробку звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки по вул. Грушевського, 2а в м. Горохів
  135. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки РО «Релігійна громада Покрови Пресвятої Богородиці Православної Церкви України»
  136. Про заміну сторони в договорі оренди землі
  137. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної   

   ділянки та передачу у постійне користування земельної ділянки  

   релігійній громаді  Різдва Христового Української  Православної Церкви

  1. Про надання дозволу на    розробку   проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Турковському  Андрію Вікторовичу
  2. Про закріплення території для проведення благоустрою гр.Краковяк О.В.
  3. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу земельної ділянки комунальної власності в с. Ярівка
  4. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Соченюку С. І.
  5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Фесіні Олександру Миколайовичу
  6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Ящук Вікторії Романівні
  7. Про передачу земельної ділянки у власність гр. Яримчуню Віталію  Володимировичу
  8. Про продовження терміну дії договору оренди та збільшення розміру орендної плати
  9. Про затвердження детального плану території кладовища с.Скобелка
  10. Про внесення змін в рішення Горохівської міської ради від 02.04.2021р. №7-138/2021 «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок гр.Шелесту С.Г., гр.Каракчі Т.Д.»
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки по вул.Парковій,22а (Шевельова С.)
  12. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Урбас Катерині Анатоліївні
  13. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Камінській Олесі Андріївні
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Сафоніку Максиму Анатолійовичу
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Літвин Світлані Миколаївні
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Літвин Світлані Миколаївні
  17. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр.. Колеснику Ю.Ю.
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр.Герасимчук Н.В.
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у власність гр. Гірічуку Я.В.
  20. Про затвердження детального плану території в районі вул. Б.Хмельницького та вул.Луцька в м.Горохів
  21. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ФГ «Солюм Русь»
  22. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу земельної ділянки гр..Притулюку Р.Р., та Притулюк А.І.
  23. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу земельної ділянки комунальної власності в с.Лемешів
  24. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу земельної ділянки ( за заявою Щерблюка Т.В.)
  25. Про надання дозволу на розробку технічної документації щодо поділу земельної ділянки ( за заявою Щерблюка Т.В.)

316. Різне


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь