Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Презентація Центру професійного розвитку педагогічних працівників

Дата: 28.05.2021 17:14
Кількість переглядів: 2291

26 та 27 травня 2021 року на базі Горохівського будинку дитячої та юнацької творчості відбулася презентація Центру професійного розвитку педагогічних працівників Горохівської міської ради, участь у якій брали директори закладів освіти територіальної громади та їх заступники.

Упродовж травня працівниками Центру проведено опитування педагогів ліцеїв, гімназій та початкових шкіл стосовно запитів на послуги консультантів та практичного психолога установи.

Директор ЦПРПП Ірина Гарбар, узагальнивши матеріали анкетування, представила стратегію розвитку установи, поділилася планами на майбутнє та запросила до співпраці.

Практичний психолог Центру професійного розвитку педагогічних працівників Марина Сокол провела заняття-знайомство з елементами тренінгу та запевнила, що психологічна служба завжди готова забезпечити підтримку кожному педагогу.

Консультант ЦПРПП Олеся Вітинська інформувала про участь вчителів громади у Всеукраїнському конкурсі "Учитель року", а заступник директора з навчально-виховної роботи Горохівського ліцею №2 Марія Ковальчук поділилася досвідом організації командної роботи, яка спрямована на підготовку вчителів до участі в конкурсі.

Учитель математики та інформатики Горохівського ліцею №2, консультант ЦПРПП, переможець обласного конкурсу "Учитель року" Ірина Жаловага розповіла про етапи цього професійного змагання та подякувала за допомогу й підтримку колегам, адміністрації рідного навчального закладу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь