Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Покращення житлово – побутових умов проживання дітей

Дата: 19.05.2021 10:29
Кількість переглядів: 1406

Право дитини на сім`ю прописано всіма законами. І це не лише законодавча норма, а й закон природи. Тільки в сім`ї дитина пізнає любов, почуває себе щасливою, вчиться будувати власну сім`ю, адже батьки не лише дають їй життя, а й відповідають за догляд та виховання, прищеплюють моральні цінності та духовність, задовольняють щоденні потреби.

 

13 травня 2021 року комісією з питань захисту прав дитини Горохівської міської ради прийнято рішення щодо повернення малолітніх дітей в сім’ю матері. Від прийнятого рішення залежатиме подальша їх доля.

 

З метою покращення житлово – побутових умов проживання дітей, 18 травня 2021 року працівники відділу соціального захисту, служби у справах дітей та підрозділу муніципальної варти Горохівської міської ради відвідали сім’ю - привезли меблі, посуд та дитячий одяг.

 

Щиру подяку за надану благодійну допомогу висловлюємо небайдужим жителям міста Горохова та громадській організації «П’ять хлібів».

 

Соціальними службами міської ради проводиться робота, направлена на збереження родини, відповідального, дбайливого батьківства.

 

Прохання до всіх небайдужих жителів нашої громади, які хочуть долучитися до благодійної допомоги сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах, звертатися в службу у справах дітей та відділ соціального захисту Горохівської міської ради за адресою м. Горохів, вул. Шевченка, 17 (телефон 0986477301).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь