Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Комісія ТЕБ та НС

Дата: 12.05.2021 12:06
Кількість переглядів: 468

Фото без опису12 травня 2021 року, відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Горохівської міської ради. Під головуванням Горохівського міського голови Віктора Годика на засіданні комісії розглянули питання:

1. Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби СОVID-19 та запровадження необхідних додаткових протиепідемічних заходів на території Горохівської міської ради.

2. Про заходи з підвищення готовності до використання та утримання захисних споруд цивільного захисту Горохівської міської ради.

З вищевказаних питань доповідали завідувач Горохівського міжрайонного відділу ДУ «Волинський ОЛЦ МОЗ України» Тетяна Рощина, начальник відділу мобілізаційної роботи, цивільного захисту та охорони праці міської ради Тарас Севастян і начальник Горохівського РВ УДСНС України у Волинській області Тарас Кашталян.

Комісія вирішила:

З метою запобігання поширенню на території Горохівської об'єднаної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 (далі - COVID-19), взяти до виконання Постанову, відповідно до якої:

1)    Кабінетом Міністрів України на території України продовжено дію карантину до ЗО червня 2021 року;

2)    З 24 лютого 2021 року на території України встановлюється «жовтий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 (далі - рівень епідемічної небезпеки) та запроваджуються обмежувальні заходи, передбачені пунктом З Постанови.

3)    Залежно від епідемічної ситуації на території України в цілому або на певних територіях встановлюється «зелений», «жовтий», «помаранчевий» або «червоний» рівень епідемічної небезпеки.

4)    «зелений», «жовтий» та «помаранчевий» рівні епідемічної небезпеки визначаються керівником робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня, пов’язаної із поширенням на території України COVID-19, за результатами щоденної оцінки відповідних ознак епідемічної небезпеки.

2. Продовжити дії карантину на території Горохівської об'єднаної територіальної громади з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

3. Керівникам  структурних   підрозділів, установ та  організацій,відповідно до повноважень  з  дотриманням    вимог  чинного  законодавства:

1) проводити   широке  інформування   та роз’яснювальну  роботу   серед  населення , щодо  виконання    заходів  передбачених  рішенням  місцевої  комісії.

2) забезпечити  контроль  за  дотриманням, своєчасним та повним   проведенням  профілактичних  та протиепідемічних  заходів,  передбачених   Постановою  для  відповідного   рівня   епідемічної  небезпеки

4. Керівникам структурних підрозділів, установ та  організацій, відповідно до повноважень  з  дотриманням вимог чинного  законодавства   проводити   широке  інформування та роз’яснювальну  роботу серед  населення, щодо  виконання  заходів,  передбачених  рішенням  місцевої  комісії.

5. Муніципальній варті Горохівської міської ради (Олександр ЗВІРКО) спільно із ВП №2 (м. Горохів) Луцького району РУП ГУНП у Волинській області (Ігор МАНДЗЯ) забезпечити здійснення контролю за виконанням обмежень та посилених обмежень, що визначені Постановою та вжиття передбачених чинним законодавством заходів для притягнення до відповідальності осіб за їх порушення.

6. Організувати та забезпечити ведення обліку захисних споруд відповідно до чинного законодавства;

7. Забезпечити створення, за необхідністю, відповідні місцеві інвентаризаційні комісії, спланувати їх роботу з організації та виконання заходів, пов'язаних з проведенням технічної інвентаризації захисних споруд, та інформувати регіональну комісію через управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації про виконання заходів проведення технічної інвентаризації захисних споруд;

8. Організувати роботу з балансоутримувачами захисних споруд щодо вжиття ними заходів по приведенню в готовність до використання, утриманню захисних споруд у відповідність до Вимог щодо утримання та експлуатації захисних споруд, затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 09 липня 2018 року № 579;

9. Спланувати та провести розрахунки укриття населення у фонді захисних споруд з урахуванням результатів технічної інвентаризації (захисні споруди, які не придатні до укриття населення не враховуються). Розрахунки укриття населення у захисних спорудах надати до управління з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь