Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

За кожним подвигом героїв стоять їх матері — сильні жінки, які поклавши своє життя на виховання дітей, знайшли в собі мужність підтримати їх у боротьбі з ворогом.

Дата: 06.05.2021 17:12
Кількість переглядів: 898

У другу неділю травня в Україні відзначають День матері. Багато матерів нашої країни зустрічатимуть День матері зі сльозами на очах, адже їхні сини вже ніколи не стануть на батьківський поріг. Вони героїчно загинули, виборюючи свободу українського народу.

Сьогодні, 06 травня, Горохівський міський голова Віктор Годик, секретар міської ради Наталія Ковальчук та голова ГО «Спілка учасників антитерористичної операції «Щит» Микола Бернадський у рамках соціального проєкту "Вшануй маму захисника" адресували квіти, подарунки та щиру вдячність матерям, Горохівчанці Раїсі Феоктистовій та жительці села Звиняче Оксані Ліщині, за те, що виховали патріотів та справжніх чоловіків, які стали на захист миру і безпеки в України, та загинули під час неоголошеної війни. В селі Звиняче до вітань долучилися староста Тетяна Панасюк і депутат Горохівської міської ради Оксана Камоцька.

«Ви завжди можете розраховувати на нашу допомогу і підтримку. Бо всі ми у боргу перед Вами і Ваші біди та горе – це спільний біль всієї громади, — наголосив Віктор Годик та висловив впевненість у перемозі та надію на світле майбутнє мирної та процвітаючої України. Побажав матерям загиблих захисників України Божого благословення та захисту Богородиці, сили духу і наснаги з гідністю і честю пройти всі випробування, які випали на їхню долю, не втративши своєї надії і віри у краще майбутнє.

Життя обірвала одна мить, але пам’ять про Героїв-захисників України житиме вічно!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь