Горохівська міська територіальна громада
Волинська область, Луцький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рятувальники ДСНС проводять уроки безпеки у навчальних закладах

Дата: 21.04.2021 14:40
Кількість переглядів: 797

21 квітня 2021 року представники 9 ДПРЧ Управління ДСНС України у Волинській області відвідали освітній заклад Сілецької гімназії Горохівської міської ради Луцького району Волинської області, з метою інформування здобувачів освіти безпечної поведінки у різних життєвих ситуаціях.

Фахівці ДСНС провели зі школярами відкритий урок з питань безпеки життєдіяльності. Такі заходи відбуваються завдяки плідній співпраці між рятувальниками та працівниками закладів освіти і спрямовані для навчання підростаючого покоління правилам безпечної поведінки.

Рятувальники розповіли про правила поведінки з вогнем та наочно продемонстрували, як користуватися вогнегасником. Також ознайомили присутніх з основними причинами виникнення пожеж, а також заходами, яких необхідно вживати щодо їх попередження.

Окрему увагу дітей рятувальники звертали на правила поведінки із вибухонебезпечними предметами та запобігання пожежам в екосистемах. Також здобувачам освіти донесено правила та умови вступу до вищих навчальних закладів структури ДСНС.

 Для кращого засвоєння отриманої інформації фахівці Служби порятунку роздали школярам відповідні пам’ятки. На завершення зустрічі до школи прибув аварійно-рятувальний автомобіль. Учні мали змогу ознайомитися з пожежно-технічним обладнанням і спорядженням вогнеборців, а також побачити як відбувається гасіння умовної пожежі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь